Pretraži

Aleksandra Mladenović otkrila kako je zaradila za stan od 500.000 evra: „Sve sam stekla sama i na to sam ponosna!“

Showbiz
8
Photo: M.M./ATAImages

Poznata pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je na koji način je uspela da zaradi novac za stan koji je platila preko pola miliona evra.

Pre pola godine, pevačica Aleksandra Mladenović je svima pokazala plodove svog rada, kada se pohvalila novom nekretninom. Naime, pevačica se tada uselila u svoj novi stan , koji je kako su prenose mediji platila preko pola miliona evra, a u koji je dodatno uložila preko 80.000 evra. Ona je tom prilikom izjavila da je o takvom domu uvek maštala, pa je slike svog novog doma podelila na svom profilu i napisala:

„Danas je za mene jako poseban dan… Uselila sam se u svoj novi dom, o kakvom sam uvek maštala. Imala sam tu čast da mi Njegovo Preosveštenstvo Episkop remezijanski Stefan Šarić očita molitvu i osvešta stan.“

 

Ovakvo ulaganje naišlo je na mnogobrojne čestitke, a sada je ona objasnila na koji način je uspela da kupi novi stan.

„Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se stiče velikim radom i ulaganjem. Sve sam stekla sama i na to sam ponosna“, bila je iskrena pevačica.

Osim na poslovnom planu, Aleksandrin život cveta i na ljubavnom polju. Naime, ona je u srećnoj vezi sa dečkom Darkom sa kojim se nedavno po prvi put istakla u javnosti.

„Najvažnije je da sam osetila mir sa njim što je za početak više nego dovoljno. Familija je prvi put prezadovoljna mojim izborom, a i ja sam zadovoljna. To je najbitnije“, rekla je pevačica u „Premijeri“.

Podsetimo se, pevačica se nedavno prvi put pojavila u javnosti sa svojim dečkom, Darkom Dobričaninom, a tom prilikom je jedan detalj naročito privukao pažnju javnosti.

Naime, ona je sa partnerom pojavila na jednom rođendanu kom su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, a tom prilikom je veliku pažnju privukao i prelep prsten na Aleksandrinoj levoj ruci, pa se svi pitaju da li to pevačica nešto naslućuje.

 

Ona je tom prilikom javno govorila o svom dečku, pa je priznala da on nije iz njene branše.

“ Malo sam se bucnula! Jeste, ljubav, lepo je sve, ali ide leto, moram da smršam! Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, srećna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako, da je pred kamerama… Sve je kako treba!“ istakla je Aleksandra, pa otkrila šta ona misli o razvodima, naročito s obzirom da su u poslednje vreme česta pojava među njenim kolegama.

“ Iskreno, ja uvek glasam za razvod ako ne funkcioniše. Svako na svoju stranu! Razvedeš se i nađeš neku svoju sreću, bolje to nego da se mučiš. Ne treba život da prolazi u nečemu što nije lepo. Ja sam iz prethodne veze naučila samo da treba da budem srećna!“, dodala je pevačica za „Blic“.

 

 

Komentari (8)

  1. Izgleda da mi „majmuni“ sto smo zavrsili „neke tamo“ fakultete, kao masinstvo smo debelo pogresili…

  2. Da je neka poznata pevačica, pa da kažeš „Okej, ima para, super, koga briga“. Da je sama stekla sve – i to joj verujem, al’ sigurno nije pevanjem. Prodalo se tu nešto, telo, obraz… I tako.

  3. Bitno da državne „dahije“ jure za porez mučenike kojima kičma puca po kruzerima i pametnu decu koja rade od kuće i zarađuju za sebe… Ipak, ne. Ovo je vrh naše kulture i državnog interesa. Fuj, državo, sram te bilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz