Pretraži

UČESNICI PRVOG IDJSHOW-a NE PRESTAJU DA NIŽU USPEHE: Ovo muzičko takmičenje vinulo ih je u zvezde, a evo šta pripremaju za svoju publiku!

News
0
Foto: IDJTV

Oborili smo rekorde gledanosti i dobili nove zvezde koje su za kratko vreme stekle ogromnu popularnost i svojim pesmama prikupile milione pregleda, ali I veliki broj fanova na društvenim mrežama.



Dok se premamo za novu sezonu koju svi nestrpljivo čekate, a za koju je stigao ogroman broj prijava, u novom tematskom IDJMashu otkrivamo šta naše zvezde rade u poslednje vreme, koje pesme izbaciju, gde nastupaju i šta nam to novo pripremaju.

Amna je pobednica prve sezone IDJShow-a I može se slobodno reći da je preko noći postala ogromna zvezda I stekla veliku populatnost kako u svetu muzike tako i na drustvenim mrežama. Postala je lice velikih brendova, na Instagramu i Tik Toku ima preko 100 hiljada pratilaca, a u prehodnih godinu dana izbacila je nekoliko numera koje su vrlo brzo postale ogromni hitovi i prikupile milonske preglede. Njena prva pesma “Lagana” koja je nastala još u toku trajanja takmičenja obeležila je pocetak njene karijere i trenurno ima preko 17 miliona pregleda na Jutjubu. Usledio je duet sa Nikolijom i pesma “Aurora”,  zatim pesma “Topi me”, kao I duet sa Albinom “Prođi sa mnom Bosnom”. Poslednja pesma “Ti si ta” ima dva miliona pregleda na Jutjubu, a društvene mreže osvojila je brzinom svetlosti. Amnini fanovi odusevljeni time što ona od samog početka ima svoj stil od koga ne odustaje i gradi karijeru baš onako kako je želela.

 

Svi pamtimo momenat iz prve sezone IDJShow-a i trenutke neizvesnosti kada smo se pitali da li će pobednica biti Amna ili Mahrina, a iako nije odnela tu titulu, Mahrina je definitivno pokazala da poseduje sve ono što bi trebalo da ima jedna velika zvezda, što je već tokom takmičenja i postala. Pored ogromnog broja follower-a na društvenim mrežama, posebno na Tik Toku, Mahrina je ređala hit za hitom i stvorila vernu armiju fanova. Od prve pesme  “Šta šta šta” koja treutno ima preko 13 miliona pregleda, Mahrina je nastavila sve da nas oduševljava, a hitovi kao sto su “Klik Klik” i duet sa Teodorom Džehverovic “Aventador” broje milionske preglede i nezaobilazan su deo repertoara za dobar provod.  

 

Pre mesec dana objavila je baladu “Tu si zauvek” koju je posvetila svojoj baki, a zatim je došao i hit “Jedna Jedina” koji je napravio totalnu ludnicu među njenim fanovima, nakon čega su je mnogi uporedili sa svetskim zvezdama. Mahrina je nedavno održala i nastup na IDJTV Party-ju za koji se trazila “karta više”, a sigurno je da je Mahrina posle IDJShow-a stala rame uz rame sa velikim zvezdama.

Džordži je definitivno bio jedan od favorita još tokom trajanja IDJShow-a i svima je bilo jasno da ga nakon takmičenja čeka velika karijera. Sasvim autentičan i  poseban, doneo je novi zvuk na muzičku scenu, a osim toga prikupio i armiju obožavateljki koje je očarao i svojim fizickim izgledom.

 

Njegova prva pesma “Loš sam ti ja” trenutno broji skoro dva miliona pregleda na Jutjubu, a u međuvremenu je stekao i veliku popularnost na društvenim mrežama. Trilogija pesama koju je objavio pre nekoliko meseci – “Indijanac", "Zora" i  "Marija” sve oduševila, a svaka od ovih numera postala je veliki hit, iako se u tom trenutku najviše pričalo o pesmi “Marija”, budući da je sve zanimalo ko je devojka o kojoj Džordži peva u pesmi. Svojim nastupom otvorio je sezonu IDJTV Party-ja  u poznatom beogradskom klubu Hype, a o njegovom nastupu i energiji se pričalo danima. U emisiji IDJHot nedavno nam je otkio kako sprema nove projekte i  da je odlucio da se ozbiljno posveti svemu što dolazi, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju da vide šta nam sve novo Džordži priprema.

Ermina je bila jedan od najhvaljenijih i najjačih vokala u prvoj sezoni IDJShow-a, a mnoge je oduševljavala i njena energija koju ima kada se pojavi na sceni. Pesma “Bebi ja to ne bi’” koju smo premijerno čuli u IDJShow-u trenutno ima preko 4 miliona pregleda na Jutjubu i preko noći je postala ogroman hit, a njena popularnost ne prestaje. Duet “Fali mi” koji je snimila sa Dadom Polumentam oduševio je sve fanove, a ima skoro 4 miliona pregleda na Jutjubu i osvojio je klubove i društvene mreže. Ermina nam ovih dana priprema nešto sasvim novo, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju novu pesmu “Šta ste mi sipali” koja će sasvim sigurno biti ogroman hit, a ništa manje od Ermine nismo ni očekivali, pa nema sumnje da će još jednom objasniti kako se pravi ozbiljan hit.

 

Stefan Shy se pojavio kao stidljiv momak na audiciji za prvu sezonu IDJShow-a i sve nas osvojio kako svojom pričom i posebnošću tako i sa neverovatnim talentom i emocijom koju nosi u svom glasu. Njegova pesma “Emocije” koju nam je predstavio u prvoj sezoni IDJShow-a, trenutno ima preko million pregleda na Jutjubu, a on je defintivno bio jedan od omiljenih kandidata i mnogi su se nadali da ce baš on pobediti.

 

Stefan se ove godine odvažio i učestvovao u još jednom takmičenju, pa smo tako imali priliku da ga gledamo i navijamo u Pesmi za Evroviziju gde je nastupao sa pesmom “Od jastuka do jastuka”, koja je postala ogroman hit i donela mu veliki broj glasova. Na njegovom Instagramu, gde je prikupio veliki broj pratilaca, možemo videte da je ostao u sjajsnim odnosima sa Džordžijem, s obziorm na to da često kače zajedničke videe i  oduševljavaju fanove kontentom koji šeruju. Od stidljivog momka postao je ozbiljna zvezda sa velikim hitovima, ali i neko ko je delio binu sa Markom Lusiom na njegovom koncertu uz pesmu “Ćutaću”, a upravo izvođenje ovoh hita u IDJShow-u ima preko million pregleda na Jutjubu. Stefan nam tek sprema pravu ludnicu, a mi ćemo naravno biti uz njega na svakom koraku.

Svaki od učesnika iz prve sezone IDJShow-a stekao je veliku popularnost I ima ogromne hitove, pa tako Natali, koja je tokom vikenda za nama nastupila na jednom poznatom prestoničkom splavu, gde je napravila provod za pamćenje, dok njena pesma “Lomi me” ima preko dva miliona pregleda na Jutubu.

 

Anastasija je definitivno ostvarila ogroman uspeh, a čak je i sudbina umesala prste za njen povratak u IDJShow tako da je sasvim jasno da je predodređeno da bude velika zvezda. Pesma “Hot sasuce” ima preko dva miliona pregleda na Jutjubu, a njen novi hit “Pec Pec” će sigurno da prevaziđe popularnost prve pesme.

 

Fanovi s nestrpljenjem čekaju da vide šta nam je Lores spremila s obzirom na to da je mnogima bila jedan od favorita u takmičenju sa svojim neverovatnim stilom – kako u scenskom nastupu, tako i u muzici. Njena pesma “Baj baj” ima milionske preglede, a uskoro će publiku obradovati novom numerom na kojoj već uveliko vredno radi.

 

Među omiljenim takmičarima bili su i Ljupka i Emel koji nam takođe pripremaju nove pesme, a njihovi hitovi “Lenja” i “Gdje je” su ih lasnirali direktno u zvezde.

 

 

Više detalja pogledajte u novom izdanju emisije IDJMash:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News