Pretraži

„To je jedan opšti cirkus“: Ana Rajković progovorila o porodici, pa otkrila šta izaziva neslaganje u njihovom domu

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Ana Rajković progovorila je o porodičnoj dinamici i prinovi koja uskoro stiže u dom Rajkovića.

Ana i njen suprug, golman Predrag Rajković, uživaju u porodičnom životu u Španiji, gde trenutno žive zbog Peđinog angažmana u jednom od tamnošnjih klubova. Par ima dva dečaka, a pre nekoliko meseci su podelili lepe vesti na svojim društvenim mrežama i otkrili da očekuju i treće dete.

Ova radosna vest oduševila je sve članove porodice, a s obzirom na to da će ovog puta roditi devojčicu, posebno je uzbuđena mlada mama, koja je nekoliko puta do sada isticala kako joj je neostvarena želja da ima ćerkicu.

Ana je sinoć u Beogradu otvorila novu radnju svog brenda dečije obuće, te je tom prilikom progovorila o svojoj porodici i otkrila koju grešku je napravila u vaspitavanju dečaka.

Volim da kuvam, ono što sam pogrešila jeste što sam svoju decu naučila da jedu samo kuvano, tako da ako mama ne skuva, oni neće jesti. Mi nikada ne možemo da idemo da jedemo u neki restoran ako nismo u Srbiji, jer oni traže kuvano, tako da ja sam šef kuhinje“, priznala je ona prenosi „Blic“, pa rekla u kom specijalitetu uživaju njeni sinovi, kao i kako izgleda jedan njen dan u inostranstvu.

Najviše volim kuvana jela, a deca najviše vole musaku. Oni su u vrtiću, Predrag na treningu, a ja sam u kuhinji, obzirom da deca idu u internacionalnu školu, ja sam slobodna do četiri popodne.“

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je na svom Instagramu otkrila da su već izabrali ime za devojčicu, te da će se naslednica zvati Nora, Ana je sada otkrila da oko ove teme vlada neslaganje u porodičnom domu.

„Bili su srećni, ali je nastao problem oko imena, Relja je gledao crtani želeo je da se zove Arija, tata je želio da se zove Lara, mama Nora, imamo jedan opšti cirkus oko imena, ja bih volela da se zove Nora. Porodiću se u Beogradu, trebalo bi da to bude u avgustu „, ispričala je influenserka, pa iznenadila sve otkrivši ko je stroži roditelj.

„Predrag je dosta strožiji, ja sam baš popustljiva, sve im je dozvoljeno, a već kad se Peđa pojavi nema rasprava. Jedno drugom smo velika podrška, baš imam sreće.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence