Pretraži

“To je klik koji je potreban da se desi“: THCF otkriva sve detalje saradnje sa Breskvicom, a evo kako je sve počelo (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Prinstcreen/Instagram:thclafamilija

Rep grupa THCF nedavno je gostovala u našoj IDJHot emisiji gde su ispričali mnoge nepoznate detalje o njihovim muzičkim planovima, te su tom prilikom otkrili da spremaju saradnju i sa Anđelom Ignjatović poznatijom kao Breskvica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THCF (@thclafamilija)

Ovaj rep dvojac od svog početka važi za jedne od omiljenih repera na našim prostorima, a tu titulu uspevaju da zadrže i dan danas.

Pre nekoliko dana oni su privukli veliku pažnju kada su izbacili pesmu u saradnji sa Nikolijom, pod nazivom „Milo moje“ u sklopu njenog novog albuma „Lavina“, a sada su iznenadili mnoge informacijom da spremaju saradnju i sa Breskvicom.

THCF je  za IDJ kamere otkrio i kako je došlo do saradnje između njih i Breskvice, ali i kako je ona odreagovala na njihovu ideju.

“Jedan dan smo u studiju došli i kao “ej imam jednu sjajnu pesmu“, super, ajmo da poslušamo, stvarno je sjajna, odlična, klupska, dijasporska da kažem, rep narodnjak. Šta da radimo i kao zvali smo Breskvicu, poslali smo joj pesmu, ona je devojka bukvalno odreagovala na jedan i to je taj klik koji je potreban da se desi kad se radi neka pesma.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THCF (@thclafamilija)

Bore se dotakao i toga koliko je Breskvica profesionalna, te da je u sred dešavanja oko Pesme za Evroviziju došla kod njih u studio kako bi završili snimanje vokala.

“Ona je tad već bila na Beoviziji, svašta se nešto tu dešavalo, mi smo naravno imali razumevanja za to, za njeno vreme međutim, ona je toliko bila profesionalna da je došla bukvalno sa Beovizije prve polufinalne noći, sela u kola, došla kod nas u studio, otpevala šta ima, posedela sa nama, pričala, šalila se, sve onako na jednom normalnom ljudskom nivou, što mi je baš drago da vidim jednog takvog mladog izvođača.“

Još jedan korak im je ostao u toj saradnji, a to je vizualizacija, što će kako su oni istakli desiti se uskoro, jer je samo još to ostalo da završe sa Anđelom odnosno Breskvicom.

Celu emisiju pogledjte u nastavku:

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz