Pretraži

Novi spot Tropiko benda nosi tešku emotivnu priču, a posvećen je jednoj ženi

Muzika
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon uspeha numere „Moj Beograde“, Tropiko bend sinoć je objavio pet novih ekranizovanih pesama.

Od njihovog poslednjeg albuma prošlo je osam godina, a popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove pesme, međutim na ovaj posebni projekat je njihova publika dugo čekala. Kada je sve skockano do perfekcije, muzičari su odlučili da najjače stvari puste u etar.

S druge strane, spot za pesmu „Gorim ja“ nosi jednu emotivnu životnu priču. Naime, pre 23 godine, kada Tropiko bend nije ni slutio da će danas biti jedan od najpopularnijih i najtraženijih na našim prostorima, u njihovom životu pojavila se jedna žena koja im je otvorila oči i omogućila sve.

Jednom prilikom svirali su u lokalu u blizini Leskovca gde je ona slučajno došla i oduševila se momcima. Prišla im je da se upoznaju, predstavila se, da bi im zatim dala vetar u leđa, odnosno da se odvoje od rodnog grada i okušaju sreću u Beogradu. I zaista je tako i bilo. Ona ih je dovela u Beograd, upoznala sa menadžerima i ljudima iz sveta muzike, pa su tako oni napravili prve uspešne korake.

Njena smrt pre nekoliko godina teško je pala Tropiko bendu, pa su članovi odlučili da video spot posvete upravo njoj jer da nije bilo nje, pitanje je gde bi oni danas bili i da li bi uspeli da ostave veliki trag u muzici.

Oni o ovome ne vole da pričaju u javnosti, ali našli su način da joj se oduže zato što ih je uputila u glavni grad da pokažu šta znaju, što se na kraju ispostavilo kao pun pogodak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika