Pretraži

Bredli Kuper zbog jednog videa postao meta podsmeha: „Tako ti je to kada nađeš 20 godina mlađu devojku“ (VIDEO)

Showbiz
0
điđi hadid, bredli kuper
Foto: Youtube printscreen

Poznati glumac Bredli Kuper postao je meta podsmeha nakon snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji pokazuje njega i njegovu 20 godina mlađu devojku Điđi Hadid na koncertu poznate pevačice Tejlor Svift.

U oktobru prethodne godine pojavile su se glasine da su Bredli Kuper i 20 godina mlađa Điđi Hadid u vezi. Iako par nikada nije to javno potvrdio razne glasine su govorile drugačije, a jedna od njih je bila da čak i ta da kao mesto sastajanja koriste kuću poznate pevačice i Điđine drugarice Tejlor Svift.

Ipak, uprkos njihovim „naporima“ da sakriju vezu, kada su u januaru ove godine uslikani na ulicama Londona držeći se za ruke, dok je sreća bila vidljiva na njihovom licu, više niko nije sumjnjao da njih dvoje uživaju u ljubavi. Premda je par nakon toga više puta uslikan zajedno, poslednji snimak Bredlija i Điđi naišao je na ismevanje od strane fanova koji ističu koliko je vidljiva razlika u njihovim godinama.

Điđi
Foto:Printscreen/Instagram:gigihadid

Naime, pre nekoliko dana je održan koncert Tejlor Svift u Parizu, kojem su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima su se pronašli i Bredli Kuper i Điđi Hadid. Ipak, ovo pojavljivanje ne bi naišlo na toliku pažnju, da na interenetu nije osvanuo snimak na kom se vidi kako Điđi zanosno pleše uz poznate Tejlorine stihove, međutitim njen 20 godina stariji dečko nije baš uspeo da isprati njene korake, pa je kako fanovi komentarišu na tiktoku „ispao jako smešan“.

„Bredli preispituje sve svoje životne odluke koje su ga dovele dovde“, „Pokušava da se ponaša kao da se tamo oseća prijatno, ali svi znamo istinu“; „Tako ti je to kada nađeš 20 godina mlađu devojku“, „Jadan Bredli, nije mu tamo mesto, samo kopira Trevisa“, „Bredli bi da kaže – da li je gotovo, tako sam umoran i jedva da znam ove pesme“, „Dajte malo podržite Bredlija, tako se trudi“, „Kriza srednjih godina u svom najboljem izdanju“, bili su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati na društvenim mrežama, a koji se odnose na spomenuti snimak „nesnađenog“ glumca.

 

@treyfenwick Bradley Cooper, Gigi Hadid, and Travis Kelce at #theerastourparis #therrastour #erastour ♬ original sound – Trey Fenwick

Na snimku se zaista može videti da se Bredli nije baš najbolje snašao u ovom izdanju, a ono što je svakako očigledno jeste da je on u ovom društvu bio najstariji.

Sa druge strane, oni koji su obratili pažnju na Điđi, hvalili su mankenku zbog podrške koju je pružala svojoj drugarici dok je đuskala uz njene najpopularnije hitove. Ipak, bilo je i onih koji su je kritikovali i isticali da im se ne dopada njena energija i kako se previše trudi da privuče pažnju na sebe.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz