Pretraži

„Krali smo bicikle, jurili su nas po celom ostrvu!“ Ana i Janko na Maldivima doživeli prevaru, pa uputili upozorenje svim turistima

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati influens par, Ana Lazarecić i Stefan Janković, nakon prevare koju su doživeli na Maldivima odlučili su da stvar preuzmu u svoje ruke, pa napravili korak koji je šokirao fanove.

Ana i Janko već godinama zabavljaju fanove svojim zanimljivim klipovima. Pre nego što su, pre više od godine ušli u vezu, koju su dugo krili od javnosti, oni su bili drugari koji su neretko zajedno snimali za društvene mreže.

Premda su mnogobrojne fanove zadobili zahvaljujući zabavnim klipovima, oni u poslednje vreme često privlače pažnju objavama sa uzbudljivih putovanja.

Nedavno je ovaj par posetio Tajland, a nakon brojnih pustolovina na ovom putovanju, poznati influenseri 0dlučili su da  ovoga puta posete Maldive gde su, osim što su uživali u prelepim azurinim prizorima, doživeli i jednu pustolovinu koju će pamtiti do kraja života.

Naime, oni su na Maldivima posetili jedno ostrvo na kom su planirali da voze bicikle, što bi trebalo da je jedna od glavnih zabava na tom ostrvu, međutim, kako su prevareni, oni su odlučili da preuzmu stvar u svoje ruke, pa su, kako su sami naveli, ukrali nekoliko bicikala, kako bi sebi mogli da priušte zabavu koju su planirali.

„Došli smo na ovo ostrvo kako bismo vozili bicikl, i tagovaću vam baš ostrvo – nemaju bicikle, to je laž i ne nasedajte na te njihove forice, žele samo da vam prodaju kartu za brod“, započela je Ana priču, pa objasnila šta su njih dvoje preduzeli povodom ove situacije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

„Dolazimo mi na ostrvo, i nemaju bicikle i odlučimo da krademo bicikle po celom ostrvu, tako da smo ukrali bicikle, pa su dolazili da nas jure, pa smo vraćali, pa se izvinjavali, ali smo uspeli da vam snimimo nešto sa biciklima, tako da u narednim storijima ćete videti“, najavila je Ana, pa sa pratiocima podelila niz storija na Instagramu na kojima je pokazala prelepe predele Maldiva u kojima bi sigurno svaki ljubitelj putovanja uživao.

Ovaj dan pun avantura par će sigurno dugo pamtiti i biće im kako su i sami naveli „nezaboravno iskustvo“, a Ana je na kraju dana sumirala utiske i svoja iskustva podelila sa pratiocima.

„Iskreno, bilo nam je prelepo, ceo dan smo imali zanimacije, slikali se, snimali, uživali…Jedina želja koja nam se nije dala jeste da iznajmimo kućicu da prenoćimo, ali zato smo uzeli ovu koja je preslatka“, završila je Ana, a fotografije sa ove nestvarne lokacije možete pogledati u galeriji ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence