Pretraži

Nakon fijaska sa novim albumom, Dženifer Lopez ostaje i bez fanova: „Godine zlog ponašanja došle su na naplatu“

Showbiz
0
Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Poznata zvezda Dženifer Lopez doživela je fijasko sa svojim novim albumom koji je prošao neočekivano loše, a onda su i fanovi počeli da joj okreću leđa i da komentarišu kako je ovo „naplata za sva loša ponašanja“.

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez je 16. februara izbacila svoj novi album pod nazivom „This is Me…Now“, koji je inspirisan ljubavlju sa Benom Aflekom. Ovaj album, koji prati i film, svojevsrtan je nastavak albuma „This is Me…Then“. Premda je pevačica očekivala da će ovaj album naići na velika obožavnja, stvarnost je ipak bila drugačija.

Iako je ovo bio njen prvi album koji je izašao nakon 10 godina, a koji su kritičari ocenili kao „passe“, prodat je u samo 14 hiljada primeraka, a na Bilbordovoj listi je zauzeo tek 38. mesto.

Foto: Vince Flores / INSTAR Images / Profimedia

Nakon objavljivanja albuma pevačica je najavila i turneju pod istim nazivom, ali ni ona nije prošla ništa bolje. Naime, cilj turneje je bio da promoviše novi album, ali zbog loše prodaje karata, potpuno je promenila koncept turneje. Umesto da naglasak bude na novim pesmama, na turneji će pevati svoje stare hitove. Zbog loše prodaje, ona je bila primorana i da otkaže neke koncerte, što je dodatno potvrdilo njen pad.

Zbog ovog „pada“, Dženifer je naišla na ismevanja mnogoborojnih, a neki su čak komentarisali kako su ovakvi komentari svojevrsna „karma“, za njene „zlobne“ postupke.

Na primer, mnogi su se, komentarišući loše rezulte na poslovnom planu, osvrnuli na njeno ponašanje na Met Gali. Na prestižnom događaju, održanom prethodne nedelje, dok se pela stepenicama jedna novinarka ju je upitala „šta nosi“, a ona je nevoljno uzvratila ime brenda bez da ju je uopšte pogledala u oči.

 

@heyyyitsanika #metgala co-chair (and my birthday twin) @JLO briefly told me about her look for the night: Schiaparelli. #metgalaredcarpet #metgal2024 #jlo #jenniferlopez #redcarpet #schiaparelli ♬ original sound – Anika Reed

Ovakva pevačicina reakcija razljutila je korisnike društvenih mreža širom sveta i izazvala mnogobrojne negativne komentare.

„Njeno pravo lice konačno je isplivalo na površinu“, „Godine i godine zlog ponašanja konačno su došle na naplatu“, ‘Verujem svim negativnim komentarima o njoj“, nizali su se komentari.

Podsetimo se, samo nekoliko nedelja ranije, ona se takođe našla na meti negativnih kritika i to zbog ponašanja prema svojoj asistentkinji kojoj je Lopezova pljunula žvaku u ruku tokom jednog snimanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz