Pretraži

Ćerka slavne manekenke uhvaćena sa 44 godina starijim muškarcem: Otkriveni detalji porodičnog skandala, a sada se oglasila i ONA!

Showbiz
0
Credit: Slaven Vlasic / Getty images / Profimedia

Kimora Li Simons, nekadašnji supermodel, a danas uspešna preduzetnica, progovorila je o aferi koju je njena ćerka imala sa 44 godine starijim muškarcem.

Kim iz braka sa Raselom Simonsom ima dve ćerke, Aoki (21) i Ming (24), a nedavno je celu porodicu potresao skandal koji im je priredila mlađa ćerka.

U medijima i na portalima su, naime, osvanule slike mlade devojke u društvu Vitoria Asafa (65), vlasnika lanca restorana. Par je na plaži na Sent Bartsu razmenjivao nežnosti početkom aprila, a javnost je ostala šokirana ovim prizorima.

Kimora Li Simons sada je priznala da je „bila malčice postiđena“ kada su ove fotografije objavljene, ali je i jasno svima stavila da znanja da će uvek biti uz svoju ćerku šta god da se dogodi.

Čuvena manekenka i majka troje dece upravo je to rekla u novom intervjuu za TMZ. Ovo je bilo njeno prvo oglašanje o fotografijama svoje 21-godišnje kćerke i 65-godišnjeg Vitoria na kojima su oni bili vidno prisni uprkos šokantnoj razlici u godinama.

Kada ju je TMZ pitao da li je znala da Aoki „ima starijeg gospodina“ ili je to bilo iznenađenje za nju, Kimora je nazvala to škakljivim pitanjem.

„Ne mislim da je ona imala bilo šta,“ rekla je slavna mama. „Ona je mlada, lepa devojka i, znate, mislim da niko od nas nije svestan da će se žabe koje poljubimo pokazati javno, celom svetu.“

Kimora je potom otkrila da je osećala da je njenoj ćerki na neki način „malčice namešteno“, te je kratko primetila njihovu razliku u godinama, iako nije detaljnije razgovarala o svojoj tvrdnji.

I dok je priznala da je „malčice bila postiđena“ zbog situacije, Kimora je jasno stavila do znanja da i dalje podržava svoju kćerku. „Znate mene – definitivno sam u fazonu, ‘Šta je tu je, dušo. Dođi kući. Mama je uz tebe. On ne dolazi'“, rekla je TMZ-u uz smeh.

Credit: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

U trenutku kada su se fotografije pojavile, Kimora je objavila video na svom Instagram storiju na kojem majka panda vuče svoje mladunče, uz natpis: „Trenutno sam na rubu živaca!“

Samo nekoliko dana nakon što su fotografije osvanule u medijima, ET je potvrdio da se sve što se dešavalo između Aoki i Vitorija završilo.

„Aoki i Vitorio više nisu zajedno“, rekao je izvor za ET. „Njihova veza je gotova i nikada i nije bila ništa ozbiljno.“

Izvor je takođe primetio da je Kimora „bila zabrinuta zbog Aoki i njene veze sa Vitoriom zbog onoga kroz šta je i sama prošla“. Naime, razlika između nje i njenog bivšeg supruga, suosnivača Def Jam Records-a Rasela Simonsa, bila je 18 godina. Par se venčao 1998. godine i dobili su ćerke Aoki i Ming pre nego što su objavili svoje razilaženje 2006.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz