Pretraži

O razvodu roditelja ni reči: Đina Džinović se oglasila na Instagramu, pa pokazala kako provodi vreme u jeku porodične drame (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
3
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Dok je glavna tema medija razvod njenih roditelja, mlada influenserka Đina Džinović jednom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju, pa pokazala kako provodi vreme.

Đina Džinović je veoma popularna influenserka koja neretko sa fanovima deli momente iz svog privatnog života, a svojim objavama privukla je na svom profilu više od 100 hiljada ljudi.

Ipak, poslednjih dana Đina se pronašla u centru zbivanja, ne zbog svog profila, već zbog razvoda njenih roditelja, Harisa i Meline Džinović koji su odlučili da nakon 20 godina stave tačku na svoj brak.

Sada je ona ipak odlučila da vrati fokus na sebe, pa je pokazala šta ona radi ovih dana.

Naime, influesnerka koja je poznata po svojoj ljubavi prema ulepšavanju objavila je fotografiju iz jednog frizerskog salona i pokazala kako je radila keratinsko ispravljanje kose.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Iako Đina neretko deli fotografije na kojima pokazuje sebe kako se ulepšava, ova objava je privukla veliku pažnju jer se pojavila baš u ovom momentu, a Đina se još uvek nije oglasila povod situacije vezane za razvod njenih roditelja.

Inače, Đina nije jedina koja je pokazala kako provodi vreme tokom drame vezane za odnos njenih roditelja. Malo pre nje to je uradio i njen brat  Kan, koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako on predano trenira boks.

Osim pomenute fotografije, fanovima je pažnju privukao još jedan detalj na njegovom profilu, a to je da je Kan na čijem su se Instagram „istaknutim pričama“, mogle pronaći fotografije sa devojkom, sada izbrisao sve. Ovo je navelo njegove pratioce da se zapitaju da li je influesner prekinuo dugododišnju vezu.

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence