Pretraži

,,OVO MOŽE DA MI BUDE PREKRETNICA U KARIJERI“: Voyage i Snik predstavili najveći projekat u regionu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Voyage i Snik su u saradnji sa IDJ timom napravili najveći projekat kakav region do sada nije video, a naš reper je ostvario još jednu internacionalnu kolaboraciju koja mu je veoma bitna u karijeri, što je i on sam priznao.

– To je nova internacionalna saradnja sa moje strane i nadam se da će da vam se svidi u onoj meri u kojoj se nama svideo projekat. Budite na premijeri da se družimo i zajedno dočekamo novi hit. Ovo može da bude prekretnica u mojoj karijeri – istakao je Mihajlo na Instagramu.

– Ovo je prva velika internacionalna saradnja, čovek sa kojim sam radio je sarađivao sa velikim svetskim zvezdama – dodao je on na Instagram lajvu.



Osim premijere na IDJVideos kanalu, novi hit dva repera i njiihov nastup, koji je snimljen ranije, može se videti i čuti danas na VMA MAD 2020 (Video muzičke nagrade). Ovo je prvi put da je na video muzičkim nagradama nastupio internacionalni izvođač, tačnije Voyage, koji je delio binu sa kolegom Snikom.

Tokom boravka u Atini, gde su posvećeno i punom parom radili na novom projektu, posetili su i muzičke događaje, a Voyage i Snik ostvarili su super saradnju, što potvrđuje činjenica da će grčki reper Snik uskoro doći i posetiti Beograd. 

Nakon što je hit ugledao svetlost dana, otkrićemo i šta se još sve dešavalo u Atini, kao i koji su dogovori postignuti, a sve to ćete moći da videti u novom formatu, koji smo najavili na IDJTV-u.

Ceo projekat je rezultat saradnje IDJ-a sa najpopularnijim grčkim medijem – MAD TV, a ovo je samo tek početak onoga što vas očekuje.

Poslušajte njihovu numeru "Bounce" i pišite utiske:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz