Pretraži

„Otpratio me je sa Instagrama“: Mahrina ekskluzivno za IDJTV potvrdila navode o raskidu, pa najavila veliki povratak na scenu

Showbiz
0

Pevačica i finalistkinja prve sezone IDJShow-a Mahrina iznenadila je fanove otkrivajući svoj promenjeni ljubavni status.

Prošlog leta, Mahrina se na audiciji za drugu sezonu takmičenja upoznala sa Dinom, sa kojim je potom stupila u vezu. Par je neko vreme krio svoju vezu od javnosti, ali su potom podelili lepe vesti i oduševili pevačicine fanove.

Kako je sama nekoliko puta isticala, oni su jedno drugom predstavljali veliku podršku na njihovom muzičkom putu, međutim sada je po svemu sudeći došao kraj ovoj ljubavi.

Mahrina je nedavno progovorila o teškom periodu kroz koji je prošla, zbog čega se na neko vreme i povukla iz javnosti i pauzirala svoju karijeru. Ona sada uveliko radi na novim pesmama, a za početak aprila je svojim fanovima najavila dve solo numere, kao i jedan duet.

U jeku priprema za veliki povratak na scenu, pevačica je podelila vesti o raskidu. Marina je odgovarala na najzanimljivija pitanja pratilaca, te otkrila da više nije u vezi.

Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Ona je potom eksluzivno za IDJTV kamere potvrdila ove vesti, ali i otkrila detalje koji se kriju iza iznenadnog prekida.

„Ne bih sada o tim stvarima pričala u javnosti, to bih zadržala za sebe, ali imam samo da kažem da smo u jako lepim odnosima i tako će i ostati“, rekla je ona, a potom navela da je Din čuo njene nove pesme i progovorila o potencijalnoj saradnji sa njim.

„Ne verujem da će doći do saradnje sa njim zato što me je otpratio sa Instagrama, to verovatno znači da ne želi više nikakav kontakt. U svakom slučaju, ja stvarno nemam ništa protiv njega i želim mu sve najbolje i rekla sam da šta god mu bude trebalo i privatno i poslovno, tu sam da pomognem. Ali ne verujem da će sad doći do dueta, ali svakako će biti dueta“, otkrila je Mahrina.

Podsetimo, pevačica će 1. aprila izbaciti numeru pod nazivom „Mahala“, potom 3. aprila „Koje boje“, dok će 5. aprila izaći pesma „Dilema“, koja je duet za koji Mahrina još nije želela da otkrije sa kim ga je snimila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz