Pretraži

„Neko je ozbiljno nagrabusio“: Ivana Boom Nikolić pokazala težu stranu posla, pevačici OVO ne pada lako

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i nekadašnja članica popularnog sastava „Hurricane“, Ivana Boom Nikolić, pokazala je da nije sve onako kako se čini na društvenim mrežama.

Od izlaska iz grupe, Ivana uspešno gradi svoju solo karijeru, snima pesme i puni klubove, te publika neprestano prati njen život, naročito na Instagramu, na kom imaju priliku da vide brojne detalje koje ona rado deli sa svojim pratiocima.

S obzirom na to da tvrdi da joj momci ne prilaze već neko vreme, pevačicin ljubavni život nije česta tema o kojoj priča, ali sva druga dešavanja vezana za posao, ali i privatni život je rada da podeli.

Tako je sada Ivana otkrila svojim pratiocima da radi na novom projektu, ali i da joj zdravlje nije baš najbolje, usled brojnih obaveza i nastupa koje je imala u poslednje vreme.

Ona je najpre podelila fotku iz automobila i uslikala puno krilo različitih lekova. „Neko je ozbiljno nagrabusio“, napisala je pevačica.

Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Samo nekoliko sati kasnije, Ivana je pokazala da je bolest nije poremetila, te da je nastavila sa poslovnim obavezama koje su bile unapred dogovorene. Nju je neko slikao u poslednjih pripremama pred snimanje, a ona je u opis dodala „Ovako izgledam kada sam na antibioticima, da„, dok njenim fanovima nije promaklo da pevačica izgleda izmoreno.

Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz