Pretraži

„Volim sportiste“: Ivana Boom Nikolić otkrila detalje ljubavnog života, pa priznala da li prilazi momcima prva

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ivana Boom Nikolić progovorila je za kamere IDJTV-a i ekskluzivno otkrila detalje iz ljubavnog života.

Ivanu u poslednje vreme prati brojni medijski natpisi koji se najčešće tiču njenog provatnog života, te se već nekoliko meseci provlače spekulacije da je pevačica bankrotirala, što je ona oštro demantovala za našu televiziju i otkrila pozadinu cele priče.

I ljubavni život mlade zvezde često intrigira javnosti, a pre nešto više od dva meseca, Ivana je uhvaćena u jednom beogradskom tržnom centru u društvu nepoznatog dečka koji je strpljivo čekao da pevačica završi sa šopingom.

Sada, Ivana je za kamere IDJHot-a progovorila i na ovu temu.

„Ja nemam šta da kažem, ja stvarno nemam šta da kažem, ja uvek ističem da mi momci ne prilaze, onda me pitaju pa kako, teretana i to. Ja kažem da idem u žensku teretanu, znači nema ih ni tamo, na nastupima ih ima što mi je isto drago, ali ne prilaze. Pošalju po neki cvet, buket stigne na kućnu adresu i to se dešava, ali da mi priđu ne. Ne znam zašto je to tako. Neku anketu bi mogli da napravimo, ja ću ići i pitati“, predložila je kroz osmeh pevačica.

Ivana je potom otkrila da ona sa druge strane nema problem da priđe momcima, da je to radila i ranije, kao i kakve muškarce voli.

„To je bilo pre 7 godina kada sam ja prišla tom momku sa kojim sam bila 2, 2 i po godine i drago mi je zbog toga, ja apsolutno nemam problem sa tim. Ja volim sportiste, on je bio sportista i nije mi teško, nemam problem sa tim“, istakla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz