Pretraži

Proslava u krugu porodice: Anja Bla i Baka Prase uskršnje praznike proveli zajedno, jutjuberovi najbliži OVAKO dočekali influenserku (FOTO)

Influence
0
baka prase, anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Popularni influenserski par Anja Bla i Baka Prase proveli su praznike u porodičnoj atmosferi i još jednom pokazali kako funkcioniše njihova veza.

Nedavno su Anja i Baka iznenadili i zabrinuli sve fanove njihove veze kada je jutjuber naizgled upao u finansijske probleme, a influenserka počela da se snima u drugom stanu, zbog čega su mnogi pretpostavili da je došlo do raskida.

Međutim, Baka je potom objavio da nije zapravo imao probleme, već da je vreme koje je proveo van društvenih mreža iskoristio kako bi finansijski pomogao brojnim porodicama i podelio poklone svojim fanovima. Anja je celu ovu akciju podržala, te je par jasno stavio do znanja da su nikad srećniji u ljubavi.

S obzirom na to da je već duže vreme njihova veza u „mirnoj fazi“, ovaj par neretko oduševljava svoje fanove zajedničkim klipovima i slikama, pa je tako bilo i za uskršnje praznike.

Poznato je da je Bogdanov tata svešteno lice, kao i da se uvek trudi da okupi celu svoju porodicu za sve velike praznike. Oni su ovaj Uskrs odlučili da provedu na njihovoj porodičnoj vikendici, a obeležavanju ovog velikog praznika priključili su se i Anja i Baka.

Najpre je influenserka podelila sliku stola sa ukrašenim uskršnjim jajima i čestitala svojim pratiocima praznik.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Potom je i Bogdan učinio isto, ali je on uz čestitku objavio sliku za tatom, koji je veoma omiljen i popularan među njegovim pratiocima. Po ambijentu i okruženju, njihovim fanovima je bilo evidentno da ovaj popularni par provodi praznik zajedno, kao i da je Anja prihvaćena u Bakinoj porodici.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Nakon Uskrsa, Anja je jutros podelila sliku iz aviona i uz nekoliko emotikona otkrila da po svemu sudeći ide na neku egzotičnu destinaciju, te njeni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju najnovije fotografije mlade influenserka.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence