Pretraži

„Taj poklon neprijatelju ne bih kupio!“ Janko progovorio o iznenađenju koje mu je priredila Ana, pa priznao da je ostao razočaran

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
ana lazarevic janko
Foto: Instagram printscreen/analazarevic2

Poznati influnser Stefan Janković Janko progovorio je o prvom poklonu koji je dobio od svoje devojke Ane Lazarević, pa priznao da mu se nimalo nije dopao.

Poznati influenseri Janko i Ana već više od dve godine su u srećnoj vezi na kojoj bi im pozavideli mnogi. Tokom dve godine ljubavi oni su kao i svaki par imali uspone i padove, a nedavno su gostovali u podkast „Voštcast“, pa su tom prilikom govorili o detaljima početka njihove veze, kao i o prvim poklonima koje su razmenili.

„Moram da ispričam poklon koji mi je kupila prvi koji je, ono neprijatlju ne bih kupio“, započeo je Janko, pa priznao da mu se Ana još tada jako sviđala, i da jenamestio“ da ona sedi pored njega na proslavi njegovog rođendana, zbog kog je i dobio ovaj poklon. Ipak, Ana se nadovezala da je Janko na toj proslavi popio veliku količinu alkohola i da je bio neprijatan prema njoj.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

„Moram da kažem, tada se jako napio, jako je bio bezobrazan prema meni. Imao je neki sat i stalno me grlio i meni je sve ostalo urazno na vratu. I nervirao me je, i ja mu kažem, ‘Ajde bre smiri se, otkači se više’ „, priznala je ona, nakon čega su se složili da Janko od tada više ne konzumira alkohol, pa se influenser vratio na priču o poklonu koji je dobio od Ane.

“ Taj poklon neprijatelju ne bih uzeo, vratiću ti ga. ‘Ajde uspomena, okej. Budim se ujutru, nijednu poruku nisam dobio i ona mi piše ‘ Da li ti se sviđa poklon?’, ja ustajem iz kreveta, da li sam živ, da li sam mrtav, gledam telefon, pukao sam sve pare na muziku, nije mi dobro, gledam poruku. Ja ne znam šta mi je kupila. Pišem ‘Poklon je ekstra, ne mogu da verujem šta si kupila’, sat vremena posle toga je pravim analizu po slikama ko mi je šta doneo, koja je to kesa„, istakao je on, pa otkrio o kom poklonu je reč.

„Ogrlica za kera. Iskreno debela i što je najgore što je kratka, majke mi, kao da te neko guši ko kera. Od tada je više nisam nosio“, rekao je šaljivo Janko, na šta se Ana nadovezala, pa dodala:

„Meni se baš svideo, baš sam ga pažljivo birala“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Nakon priče o rođendanu koji je bio prekretnica za njihov ulazak u vezu, nadovezali su se i na poklone koje je Janko kupovao devojci, pa otkrili da je najlepši poklon ogrlica sa priveskom u obliku meseca koju joj je darovao jednom prilikom. Na ovo se Janko nadovezao na priču o ogrlicama koje je kupovao Ani.

„Ljudi, morate da čujete priču. Kupim jednu ogrlicu, kupim drugu ogrlicu, kupim treću istu ogrlicu, ali nisu isti detalji, nego imaš te male detalje, medvediće, mesec. Donsoim treću orglicu, dolazim kod Ane, kao iznenađenje i ovako joj dajem ogrlicu, Ana ovako otvara ‘Pa ti si mi kupio istu ogrlicu’, ja gledam, pa nije ista, kaže ‘ Meni se ne sviđa’ „, istakao je on, na šta je Ana stala u svoju odbranu.

Pa nisam rekla da mi se ne sviđa nego ‘Pa dobro Stefane, zamenićemo'“, istakla je ona, pa su pokazali prsten kojim su zamenili ogrlicu, a Ana je priznala da je u tom momentu regaovala na taj način jer je već bila ljuta na dečka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence