Pretraži

„Nebo mi je svetlije uz tebe“: Tanja Savić proslavila Uskrs sa izabranikom, pa ispoštovala stari narodni običaj (FOTO)

News
1
Tanja Savić
Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić je na svom Instagram profilu podelila fotografije sa uskršnjeg ručka, a jednom porukom je potvrdila koliko joj njen dečko Muki znači.

Pevačica Tanja Savić već dugi niz godina oduševljava svoje fanove hitovima, ali i nastupima za koje se uvek traži karta više, a sudeći po njenim objavama, očigledno je da priprema i nove projekte.

Osim bogate muzičke karijere, Tanja privlači veliku pažnju javnosti i svojim privatnim životom, a nakon razvoda od svog bivšeg supruga, Tanja je uplovila u ljubavni odnos sa 11 godina mlađim momkom Mukijem, koji nije bio poznat javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja je prošlog leta objavila fotografije na svojim društvenim mrežama kojim je potvrdila vezu i pokazala koliko je srećna i zaljubljena kraj novog izabranika. Od tada, ona ne propušta priliku da svoju sreću podeli sa fanovima i pratiocima, te neretko imam priliku da na njenom Instagramu vidimo njene i Mukijeve zajedničke trenutke.

Sada je pevačica podelila trenutke iz porodičnog doma i pokazala kako provodi uskršnje praznike sa svojim najbližima, a tu se naravno našao i njen izabranik.

Ona je na svom Instagram storiju postavila snimak na kom se kuca jajima sa Mukijem, što je narodni običaj za Uskrs, pa mu je uputila emotivnu poruku.

Foto:Printscreen/Instagram:tanja_savic_private

“Nebo mi je svetlije uz tebe“, napisala je Tanja na snimku. Da ni Muki nije ostao imun na ovaj Tanjin komentar pokazuje činjenica da je ripostovao njihov zajednički snimak sa uskršnjeg ručka na svom profilu, pa svojim odgovorom stavio svima do znanja da i Tanja njemu i te kako znači.

Foto:Printscreen/Instagram:thelifeofmuki

“Ti si moja najsjajnija zvezda ljubavi moja“, odgovorio je on.

Komentari (1)

  1. Pa otkad muslimani slave uskrs i tucaju jaja , fudbalera Salaha egipćani hteli da se odreknu kad su videli da je za božić okitio jelku i kupio poklone

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News