Pretraži

„Ovaj mi je najposebniji od svih“: Marija Šerifović emotivnom fotografijom raznežila sve, pa poslala VAŽNU PORUKU (FOTO)

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Pevačica Marija Šerifović podelila je emotivnu poruku povodom Uskrsa i otkrila kako sada izgledaju praznici u njenom domu.

S obzirom na to da se krajem prošle godine po prvi put ostvarila u ulozi majke, Marija je drastično promenila svoj život i navike. Ona je sada potpuno posvećena sinu Mariu, kog je dobila u Americi putem surogat majke. Iako ni svoje poslovne obaveze nije zapostavila, ona je sve podredila nasledniku od kog se retko odvaja.

Marija je u svom domu napravila pravu oazu mira sa sinom, te neretko imamo priliku da vidimo koliko pevačica uživa u ovoj životnoj ulozi. Ona i dalje ljubomorno čuva svoju privatnost, pa iako njeni fanovi još uvek nisu imali priliku da vide dečaka, Marija ne propušta da podeli najlepše porodične trenutke iz njihovog doma.

Tako je bilo i sada. Juče su svi hrišćani pravoslavne veroispovesti proslavljali Uskrs, a pevačica je ovaj poseban dan provela u svom stanu sa sinom. S obzirom na to da joj je ovo prvi Uskrs u proširenom sastavu, ona je emotivnim opisom ispod fotografije priznala kako njeni praznici sada izgledaju.

„Dobri ljudi neka nam je svima srećan Uskrs🙏🏻 Za mene su ovi dani oduvek bili posebni, a ovaj je sigurna sam i najposebniji od svih jer pored mene diše jedan mali, mekani, pamučni, nasmejani i najlepši plavooki dečak 💙Šta nam želim? Da više volimo. Da više pazimo. Da više slušamo. Da više osećamo. Da smo manje sebični. Da su nam roditelji zdravi. Da iz dečjeg oka suza ne potekne. Da više razumemo. Da više strpljenja imamo. Da jako grlimo one koje nam je Bog poslao da nam srca izleče. Da budemo slobodni. Da se više smejemo. Kad treba i isplačemo. Da više pevamo. Da više igramo. Da se ludo zabavljamo. Da reskiramo. Da budemo hrabri. Da se manje kajemo… jer će sve ovo ionako jako brzo proći“, napisala je Marija, uz fotografiju njene i Mariove ruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz