Pretraži

Jednom sasvim OBIČNOM objavom oborila sve rekorde: Ko je devojka čiji je klip pogledalo više od pola MILIJARDE ljudi i koji je postao jedan od 10 najgledanijih videa na Tiktoku svih vremena (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram.leahhalton_

Poznata influesnerka iz Australije oborila je rekorde kada je njen video postao najgledaniji na Tiktoku, a korisnici su u neverici kako je to postigla videom koji se ne razlikuje od ostalih koje viđamo na društvenim mrežama.

U današnjem svetu društvene mreže predstavljaju neizostavan deo života. One su obležeje modernog doba, ali i pokazatelj života u današnjem svetu. Društvene mreže poseduju gotovo svi, naročito mlađa populacija, a one su postale i svojevsrtan pokazatelj statusa. Upravo zbog toga mnogi se trude da budu što populraniji na društvenim mrežama, da imaju što više pregleda i da budu što „viđeniji“.

Ovakav pristup izazvao je mnogobrojna istraživanja zainteresovanih korisnika koji pokuašvaju da razumeju kakav to sdržaj privlači najveću pažnju publike i osvaja popularnost i upravo zbog toga je video koji je nedavno objavila poznati model Lea Halton, a koji je za kratko vreme postao najviralniji na Tiktoku, šokirao sve.

Naime, Lea Halton je poznati model i Tiktok zvezda iz Australije koja je postavila novi rekord i pozicionirala se među 10 najgledanijih videa na Tiktoku svih vremena i to potpuno uobičajenim i mnogo puta viđenim videom – snimkom iz kola, gde se snimala uz reči poznate pesme „Praise Jah In The Moonlight“ koju izvodi Džošua Omaru Marli.

 

@looooooooch Summer😊#Inverted ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

Video se pojavio u februaru ove godine, a ubrzo je postao najgledaniji video na Tiktoku sa preko 650 miliona pregleda, što je šokiralo fanove, pa i samu Leu. Naime, ovaj video ne predstavlja nikakvu razliku u odnosu na trendove koje smo viđali toliko puta, pa nikome nije jasno kako je jedan tako običan snimak dobio toliko pregleda.

„Došao sam pogledati ovaj video jer mi nije jasno otkud toliko lajkova“, „Koja je poenta ovog?“, „Da, cura je lepa, ali ne razumem“, samo su neki od mnogobrojnih komentara koji su se našli ispod videa koji ima preko 750 miliona pregleda.

Čak i sama Lea je ostala zatečena ovim brojkama, pa je jednom prilikom odgovarajući na pitanja svojih fanova, odgovorila šta misli o tome što je njen video privukao toliko pažnje.

„Iskreno, to je jako neodoljivo, ali sam izuzetno zahvalna. Ovo uopšte nisam očekivala. Ludo je jer godinama radim na Jutjubu i toliko sam truda uložila u svoje video snimke i uređivanje itd..Tiktok je više nešto što radim samo iz zabave i da mi video bude toliko viralan je blagoslov. Uvek ću biti zahvalna za svu ljubav i podršku koju ste mi pružili“, istakla ja ona tom prilikom.

Osim što je privukao veliku pažnju ovaj klip je i inspirisao mnoge, koji su pokušali da iskopiraju video, tagujući pritom Leu, a među njima se pronašla i naša influenserka Ana Lazarević.

 

@annalazarevic #duet s @ #dejavu The same person?😂❤️ @leah halton ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

Naime, ona je snimila video po uzoru na Lein, a ono što fanovima nije promaklo jeste dapoznati model i naša infliuenserka neverovatno liče.

„Srpska Lea Halton“, „Poznate bliznakinje“, „Ja mislim da je uradila duet sama sebi“, „One doslovno izgledaju kao bliznakinje“, bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod Aninog klipa.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence