Pretraži

Njene kreacija nosila je i Kendal Džener! Teya Dora u haljini poznate srpske dizajnerke prošetala tirkiznim tepihom u Malmeu (FOTO)

News
0
Foto:Prinstcreen/Instagram:iamteyadora

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora oduševila je mnoge jučerašnjim stajlingom koji je izabrala za tradicionalni tirkizni tepih za evrovizijske predstavnike, a ono što mnogi ne znaju jeste da su komade ove srpske dizajnerke nosile neke od najvećih svetskih zvezda.

Naša ovogodišnja evrovizijska predstavnica Teya Dora uveliko se priprema za prvo polufinalno veče u Švedskoj.

Nije tajna da je upravo ona jedan od favorita, što zbog svoje pesme “Ramonda“ koja je opčinila mnoge, ali i zbog svog velikog hita “Džanum“ koji je bio u vrhu top lista Spotifaja i koji je našoj pevačici doneo svetsku slavu i prepoznavanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste njen stajling na jučerašnjem događaju u Švedskoj kada je ponela haljinu poznate srpske dizajnerke čijim komadima nisu odolele ni strane poznate dame.

Teya Dora je na sebi imala plišanu haljinu sive boje sa izrezom na boku, uz to je dodala i rukave sive boje kao i mini veo ljubičaste boje koji simbolizuje ramondu lila boje o kojoj naša predstavnica peva. Mnogi su je uporedili sa Pepeljugom zbog njenog sivog autfita koji je na svetlosti odavao i nijanse plave, a za to je zaslužna Sanda Simona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Ono što je zanimljivo jeste to da smo pored Teya Dore, u kreacijama ove poznate srpske dizajnerke do sada imali priliku da vidimo i manekenku Kendal Džener, kao i Džuliju Foks, nekadašnju devojku Kanjea Vesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Michelle (@danixmichelle)

Kako izgleda stajling zbog kog su Teya Doru uporedili sa Pepeljugom možete pogledati u nastavku teksta:

Podsetimo, evrovizijska nedelja je zvanično počela juče, a naša predstavnica će se takmičiti u prvoj polufinalnoj večeri 7. maja, dok je finale zakazano za 11. maj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News