Pretraži

„Imam rane na mozgu“: Holivudska glumica kroz suze otkrila detalje teške bolesti, plaši se najgoreg

Showbiz
0
Credit: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudska glumica Kristina Eplgejt progovorila je o teškom zdravstevnom stanju koje se po svemu sudeći pogoršava.

Kristini je dijagnostikovana multipla skleroza dok je radila na trećoj sezoni Netfliksovog serijala „Dead to Me“, a vesti o suočavanju sa ovim teškim stanjem podelila je sa svojom publikom 2021. godine.

Ona se na neko vreme povukla iz javnosti i stavila svoju karijeru na pauzu zbog teškog stanja, ali je na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada sve iznenadila kada se pojavila na sceni kao prezenterka jedne od nagrada. Njeno pojavljivanje je propraćeno gromoglasnim aplauzom kako od strane njenih kolega, tako i od publike, a ona se čak i našalila na svoj račun.

Ipak, po svemu sudeći njeno stanje je sve teže i teže što je Eplgejtova sada otkrila u podkastu kod Deksa Šeparda.

„Imam rane na mozgu. Najveća je iza desnog oka, tako da me desno oko jako boli“, navela je glumica objašnjavajući da ima 30 lezija po mozgu koje je uporedila sa herpesom.

Kristina je potom dodala da još uvek dobija „napade“ u mozgu, te da nije srećna zbog svega što joj se dešava.

„Nisam baš srećna zbog svega u mom mozgu. Ako mislite da samo sedim ovde sa 30 lezija na mom mozgu… Nije zabavno družiti se sa njima.“

Lezije se javljaju kao posledica multipla skleroze, a mogu poremetiti rad mozga i uticati na jedno ili više čula, što je očigledno slučaj kod ove holivudske zvezde.

Kristina je u podkastu otkrila da na ovu bolest gleda kao na „borbu za život“ i da je svesna da možda za deset godina neće biti ovde.

„Ovo je najgora stvar koja mi se ikada dogodila u mom životu. Toliko mrzim, i tako sam ljuta zbog toga. Ne možete to prevazići.“

@pagesixChristina Applegate called MS the “worst thing that’s happened” in her “entire life” during her appearance on Dax Shepard’s “Armchair Expert” podcast Monday

♬ original sound – Pagesix | Celebrity Gossip

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz