Pretraži

Najpoznatija igrica na svetu dobija svoju filmsku verziju! Margo Robi biće producent ostvarenja koje gejmeri iščekuju sa nestrpljenjem

Popcorn
1
Foto:Printscreen/Youtube:Entertainment Tonight

„Barbi“ zvezda, Margo Robi pomoći će da se omiljena video igra prenese na veliko platno.

Foto: Youtube printscreen/Warner Bros. Pictures

Nakon što je ostvarila veliki uspeh kao najpopularnija lutka na svet, Barbi, Margo Robi odlučila je da se još jednom nađe u ulozi producentkinje kako bi ekranizovala jednu od najpopularnijih video igara svih vremena – The Sims.

The Sims – koja je prvi put izdata 2000. godine, jedna je od najprodavanijih kompjuterskih igara u istoriji – a sada će biti preneta na filmsko platno pod producentskom palicom studija LuckyChap, koje je u vlasništvu holivudske zvezde.

Produkcijska kompanija – koju vodi Robi zajedno sa svojim suprugom, Akerlijem, kao i Džozijem Meknamarom i Sofijom Ker – udružiće se sa Vertigo Entertainmentom i Electronic Artsom, koji je objavio originalnu igru.

The Sims – kreirana od strane Vila Rajta, nakon uspeha njegove simulacione igre za graditelje SimCity-ja često je opisivana kao digitalna lutkarska kuća, gde igrači mogu da grade prilagođene kuće i kontrolišu živote i svakodnevne aktivnosti ljudi koji žive u tim kućama.

Ova igrica je sam po sebi bila hit, stvarajući tri nastavka igara, kao i beskonačne ekspanzije i ponude za dodatne sadržaje. Franšiza The Sims je prodala preko 200 miliona primeraka.

Razvoj adaptacije je prvi put započeo 2007. godine, ali nikada nije zaživeo, i 2019. godine je izveštavano da su planovi za adaptaciju otkazani od strane Diznija, nakon što su oni kupili 21st Century Fox.

Iako su ovo potvrđene informacije još uvek nije poznato koje će godine izaći film koji ljubitelji ove popularne igre sa nestrpljenjem iščekuju.

Komentari (1)

  1. ja zaista ne znam odakle vama informacija da gejmeri jedva cekaju barbi igru. Da li ste vi intervjuisali 11-godisnjake?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn