Pretraži

Romantično iznenađenje: Tanja Savić podelila detalje sa proslave rođendana, pa otkrila kako ju je dečko raznežio (FOTO)

News
1
Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica Tanja Savić je juče proslavila svoj 39. rođendan, a sada je podelila detalje sa proslave na kojoj se našao i njen dečko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanji je među prvima rođendan čestitao stariji sin emotivnom čestitkom koju je pevačica podelila sa svojim pratiocima na Instagramu raznežena postupkom sina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

U toku dana Tanja je podelila čestitke koje su se nizale kako od njenih fanova, tako i od najbližih prijatelja i porodice. Međutim, čestitka njenog dečka Mukija je izostala na društvenim mrežama, te su se mnogi zapitali da li je sve u redu na ovom polju u životu pevačice.

Tanja je u toku večeri podelila sa pratiocima detalje intimne proslave ovog važnog datuma koju je upriličila u jednom restoranu u krugu svojih najbližih. Među njima se našao i Muki, te je pevačica na ovaj način svima stavila do znanja da je sve u najboljem redu.

Pored njega, na proslavi su se našli i nekoliko njenih prijatelja, ali i rođeni brat i sestra čime su demantovane glasine da porodica ne odobrava njen izbor.

Na kraju večeri usledilo je i iznenađenje od njene jače polovine. Muki je u dogovoru sa ostalima za pevačicu organizovao veliki vatromet.

Dok su snimali vatromet, u pozadini se moglo čuti i kako joj Muhamed čestita rođendan, a raznežena Tanja je ovaj snimak takođe podelila na svojim mrežama.

Foto:Printscreen/Instagram:tanja_savic_private

– Srećan rođendan Tanja – čulo se u pozadini kako viče.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News