Pretraži

OSVAJA JUTJUB: Duet Relje i Teodore „Haos, lom“ je napolju!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Pre nekoliko dana izvođač i tiktokerka objavili su tizer za pesmu koji je za kratko vreme postao popularan na društvenim mrežama, posebno na Tiktoku gde su se i brojne poznate ličnosti snimale uz ovaj sound.



Sada su konačno objavili i celu pesmu, a u pitanju je njihov prvi duet "Haos, lom", gde Teodora peva ženske vokale.

Prema svemu sudeći, ovaj duo se veoma dopao publici, što dokazuju i pregledi na Jutjubu, kojih za nešto više od sat vremena od objavljivanja ima oko 45.000, a uz to, komenatri oduševljenih fanova ispod videa puni su rečli hvale.

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

 

– Bravo, odlična pesma. Predobro. Kolko je devojka prelepa i pretalentovana. Brutalna pesma. Originalno, bravo, samo napred. Spot je vrhunski – samo su neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih kojima se ovaj spoj nije dopao, ali, kao što su već Teodora i Relja istakli za IDJTV, spremni su na hejt i svesni su da će ga biti.

 Ja očekujem dobre reakcije iskreno, što se tiče mojih pesama, nijedna nema taj neki brz tempo, a zajedno kada se mi spojimo mislim da će sve to da ispadne dobro. Biće i hejta kao i uvek ali mislim da je to dobro, i hejt ima dobru stanu, to znači da je stiglo i da ljudi koji to ne vole da slušaju, odnosno da smo dotakli širu masu – bio je jasan Torinno, a Popovska je tada dodala da je namerno želela da izazove reakciju u ljudima, te da je pričala da numera nije dobra.

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Screenshot: Youtube/Generacija Zed


– Ja sam namerno pustila buvu da je pesma loša, da se priča o tome, da izazovem reakciju u ljudima.  Nikad nisam bila sigurnija u nešto, znam da je pesma dobra, ne zato što je naša, ja sam je slušala i pre nego što sam bila deo nje. Nisam želela da dozvolim da na naš odnos utiče mišljenje drugih ljudi, jer je ceo projekat nama jedno prelepo iskustvo koje nas je još više zbližilo i bez obzira na komentare i reakciju, čak i ako se ljudima ne svidi pesma, da mogu da vratim vreme opet bih je snimila jer mi je jedna od najlepših uspomena sa Reljom – zaključila je ona.

Novi hit možete pogledati u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz