Pretraži

Fotografije Džastina Bibera u suzama podigle buru na mrežama: Svi sumnjaju da je krivac Hejli, a onda je usledio i njen neočekivan komentar (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:justinbieber

Džastin Biber je podelio fotografiju na kojoj se vidi kako plače, a njegova supruga Hejli Biber nije bila tu prisutna, što je izazvalo zabrinutost među fanovima da je veza pevača i njegove supruge u krizi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Džastin je u nedelju na Instagramu objavio kolekciju fotografija bez opisa. U okviru „karusel“ objave, on je podelio nekoliko nevezanih fotografija za svoje pratioce kao deo nasumičnog „foto-dampa“.

Dok su prve fotografije pokazivale Džastina kako nastupa na pozornici, sedma i osma fotografija su iznenadile njegove fanove – one prikazuju Džastina u potpuno drugačijem izdanju od onog na koje smo navikli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Džastin je, naime, podelio fotografije na kojima se vidi da je u suzama, a na njima je delovao prilično potreseno.

Fotografije su ukazivale na to da je pevač postao emotivan zbog nečega važnog, a fanovi su primetili jedan neobičan detalj – da Džastinove supruge Hejli nema ni na jednoj fotografiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Međutim, manekenka je ubrzo ispod fotografija ostavila svoj komentar i napisala da je njen suprug „prilično lep kada plače“.

Većina fanova u komentarima postavljala je pitanja o ovim nesvakidašnjim fotografijama i suptilnom komentaru njegove supruge, pri čemu je jedan korisnik upitao pevača: „Jesi li u redu, brate?“

„Je li to znak?“ komentarisao je drugi korisnik na objavi, očigledno aludirajući na glasine koje su nedavno kružile da se poznati par razišao. „Mislim da su on i Hejli možda u maloj krizi“, rekla je treća osoba, dok je drugi korisnik napisao: „Džastine, šta se desilo? Zašto plačeš?“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Spekulacije o razlazu Biberovih su nedavno bile u jeku nakon što je Hejli ponovo objavila fotografiju na Instagramu u kojoj je zamolila fanove da se mole za par.

Ipak, par se još uvek nije oglašavao ovim povodom, te i dalje nije poznato da li su spekulacije o krahu ljubavi istinite, ili je reč samo o tračevima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News