Pretraži

„Verujem da se nikada neću ženiti“: Đota otkrio razloge raskida sa Marijom Ignjatović, pa priznao zašto NEĆE doći do pomirenja

Influence
0
Photo: Instagram/marijaignjatovic_

Naš popularni inflluenser Nikola Milošević, poznatiji kao Đota, i influenserka Marija Ignjatović, pre gotovo godinu dana okončali svoju petogodišnju vezu, a on je sada konačno progovorio o razlozima raskida, pa otkrio da li ima šanse za pomirenje.

Nakon skoro 5 godina srećne veze, influesnerka Marija Ignjatović i jutjuber Đota su raskinuli, na razočaranje njihovih mnogobrojnih fanova. Marija je tom prilikom za IDJ televiziju istakla kako raskid nije usledio iznenada, već je to bilo nešto što se spremalo u poslednjih godinu dana.

Sada se ovim povodom oglasio i Đota, pa je gostući u podkastu „Voštkast“ zajedno sa svojim kolegom Muđom gde su iskreno govorili o svojim vezama, priznao razloge raskida sa Marijom.

„Zato što smo imali različite poglede na svet, zapravo ne različite poglede na svet, već na određene stvari, ali u budućnosti nismo videli sebe“, priznao je on, pa otkrio da li postoji mogućnost pomirenja u budućnosti.

„Ne, ja bih morao da se promenim izuzetno kao osoba da bi to moglo da funkcioniše. Ja sam skroz iskren kada pričam o tome, ja znam kakav sam, znam koji su ljubavni problemi vezani za mene generalno i verovatno se nikad neću ženiti, ne zbog toga što ne želim. Ja bih voleo da mogu, ali moj karakter i moja narav ne bi sve to dozvolili. Ja imam kao u ljubavi neki rok trajanja kad valjam za obe osobe, ali nakon toga ili valjam njoj, ili valjam sebi“, objasnio je on, pa priznao da li će mu biti teško da vidi svoju devojku sa nekim drugim partnerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Milošević (@djotafreestyle)

„Ne, zato što iste sekunde kada smo mi završili našu priču to je bilo to. Nema tu vraćanja nazad, nema gledanja, a vidim da mnoge devojke imaju problema sa bivšim momcima generalno, zato što imaš izuzetno mnogo nesigurnih momaka, a to je nešto najgore, jer njih kao loži da on je nešto, što je potpuno glupo, jer mislim da muškarac u toj situaciji treba potpuno drugačije da postupa“, priznao je on, pa dao primer u kom je video takvu situaciju.

„Čuli ste sigurno situaciju da je lik bio sa devojkom, a ona je imala dečka, a on nije znao da je ona imala dečka, i onda dođe on, i nastane problem i šta on tada da radi. Takvih situacija je milion, ali ja eto ne bih imao problem da je vidim sa nekim drugim. Dovoljno ja godina imam da nemam problem sa tim“, bio je iskren influenser u podkastu „Voštcast“.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence