Pretraži

„Ne vidim kako je to uvreda“: Voyage progovorio o navodima da provocira Breskvicu, pa otkrio da li je njegova devojka ljubomorna

Showbiz
0
Photo: Zorana Mandic/ATAImages

Jedan od trenutno najpopularnijih repera na domaćoj sceni, Voyage, nedavno je pokrenuo svoj biznis i lansirao prvi proizvod, a sada je eksluzivno za IDJ kamere otkrio brojne pojedinosti o kojima je javnost brujala proteklih dana.

On je napravio svoj ledeni čaj pod nazivom „VolimTea“ i to u dva ukusa, breskva i lubenica, a na nedavnoj održanoj promociji otkrio je kako je došao na ideju da se oproba baš u ovome.

„Prvo, ledeni čaj je moje omiljeno piće i jednom prilikom sam bio sa prijateljima na sastanku i video sam klinca da nosi u tetrapaku ledeni čaj i kasnije kada sam se raspitao šta je je to ispostavilo se da je to čaj od nekog repera. Tu mi je jednostavno kliknula ideja da bi to bilo idealno da se napravi i tako smo započeli ceo projekat“, rekao je Voyage, a potom otkrio po čemu se to njegov novi proizvod izdvaja na tržištu.

„Pravljenje specifičnog ukusa na bazi nečega što je zdravo, bez nekih aditiva, bez nečega što je hemija. Dakle, ovo je sve zdravo, sa najmanjom mogućom količinom šećera i to je ono što je bilo najteže postići – što bolji, osvežavajući ukus bez pomoći mnogo hemikalija.“

Photo: Zorana Mandic/ATAImages

Poznato je da je sam početak njegove karijere obeležila veza sa mladom pevačicom Breskvicom, kao i da su se oni u tom periodu predstavljali kao dvojac. Iako je od njihovog raskida prošlo više od tri godine, fanovi i dalje povezuju mlade izvođače, te su mnogi reperov postupak da jedan ukus njegovog ledenog čaja bude od breskve protumačili kao provokaciju.

„Poenta je u tome da je moj čaj od breskve najbolji čaj od breskve trenutno na tržištu i ne vidim kako je to bilo kakva uvreda“, istakao je kratko Voyage.

Mnogi su primetili da njegova trenutna devojka Tamara Kujačić nije na promociji, te je on otkrio da li mu pružila podršku u ovom projektu, ali i kako reaguje na to što je miljenik uglavnom ženske publike.

„Podržava ona mene uvek, u svim projektima koje ja radim i mislim da je to najvažnije u odnosu muškarca i žene. Ne smata joj ništa, imponuje joj, mislim svestan sam i ja da sam onako malo popularniji u ženskoj populaciji, nego u muškoj, ali ona je svesna toga, shvata da je to moj posao i da je jednostavno to normalno“, istakao je reper.

Kako su se njegove kolege provele na promociji, ali i šta je njegova majka rekla o Tamari, kao i druge najnovije vesti iz showbizza možete pogledati u ovonedeljnom izdanju IDJHot-a kod voditeljke Danice Nikolić

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz