Pretraži

Zavirite u luksuzni AVION Kim Kardašijan vredan 150 miliona dolara! Vodila je računa o svakom detalju, pa uvela STROGA pravila za sve putnike (VIDEO)

News
1
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan ima striktna pravila kada je reč o putovanju njenom privatnom avionu, a nekoliko puta pokazala je da nema izuzetaka, te da stroga pravila važe čak i za njene rođene sestre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Privatni avion koji ova poznata Kardašijanka poseduje vredi čak 150 miliona dolara, a eneterijer istog je uređen baš po ukusu Kim Kardašijan, pa je nemoguće da ne uživa kada leti svojim prevoznim sredstvom.

Koliko voli i brine o svom avionu pokazuje činjenica da jednom prilikom nije dozvolila Kendal da sedi na njenim sedištima u avionu, jer je „par sati pre leta išla na samopotamnjivanje“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kako je Kim tada naglasila, čak su i sedišta od skupocenog materijala, pa je očigledno da je Kim vodila računa o svakom detalju u svom privatnom avionu i tako odabrala presvlake od kašmira na sedištima kako bi bilo udobnije putovanje.

Još jedno od čudnih pravila jeste da u njenom avionu nema patika i druge obuće, već samo papuče koje ona ima pripremljene u avionu.

Zanimljiva činjenica je to da je Kim pazarila isti avion kao Džef Bezos 2021. godine, ali ona je krenula da ga koristi tek godinu dana kasnije kada su ga uredili baš po njenom ukusu.

Prisetimo se, Kim se nedavno našla na meti kritika zbog svoh sedamnaestominutnog leta što je izazvalo bes u ljudima koji se zalažu za ekologiju. Tada joj je bilo priprećeno čak i tužbom, a ista takva stvar se dogodila i pevačici Tejlor Svift zbog prekomernog, ali i bespotrebnog korišćenja privatnog aviona.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News