Pretraži

Ana Lazarević potezom naljutila Janka: „Znate da ja nisam u tom fazonu, ali stvarno zaslužuje osvetu!“ (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Ana Lazarević samo jednim potezom uspela je da naljuti svog dečka, influensera Stefana Jankovića, pa je sve morala da podeli sa svojim fanovima.

Naime, Stefan i Ana su više od dve godine u srećnoj vezi. Iako su na početku krili da su zajedno, ubrzo je svima postalo jasno da su zaljubljeni. Tako je par od nedavno započeo zajednički život, pa od tada redovno dele dogodovštine iz svog stana.

Sada je Ana napravila jedan korak koji kako je i sama istakla ne liči na nju, pa samo jednim potezom uspela da naljuti Janka.

„Ljudi, dočekali smo taj dan, danas prenkujemo Stefana, napokon“, priznala je Ana pa istakla kako to inače ne liči na nju:

„Vi znate da ja nisam u tom fazonu da prenkujem i tako to, ali stavrno zaslužuje osvetu i to ne običan prenk“, istakla je ona, pa objasnila šta je uradila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Naime, influesnerka je uzela ruž koji povećava usne i izaziva efekat peckanja na koži, pa nakon što ga je nanela na usne poljubila je svog dečka koji je spavao, a potom je snimila njegovu reakciju.

„Šta me peče bre!?“, odreagova je Janko nakon što je osetio delovanje karmina, a Anu je ovo jako nasemjalo.

„Šta mi stavljaš bre, jesi me botoksirala nešto„, upitao je on, pa nakon što mu je Ana objasnila da je karmin, Janko se naljutio jer ga je veoma peklo.

„Koliko ti lepo stoji“, našalila se Ana, na šta je on ljutito odgovorio:

Ajde beži Ana“, rekao je on, pa nakon što je shvatio da su mu se usta povećala, zaključao se u kupatilo, pa posle Aninog pitanja da li se naljutio, odgovorio je:

„Beži Ana, ajde nemoj da me smaraš. Šta mi stavljaš ovde botoks neki, je li imam anasteziju neku?!“, rekao je on, pa dodao:

„Beži ajde, nemoj da me budiš više“, izgovorio je Janko iznervirano.

Uprkos Jankovoj ljutnji ovaj video je naišao na veliku pažnju partilaca koje je sve ovo baš kao i Anu nasmejalo, pa su odmah počeli da ostavljaju veliki broj komentara ističući koliko im je ovaj par zanimljiv.

 

@annalazarevic Osveta!! Jedan poljubac sa najnovijim Duck Plump sjajevima koji povećavaju i imaju pikantan osećaj kao ni jedan do sada!🌶️ #duckplump #nyxcosmeticsserbia #partnership ♬ Funny video „Carmen Prelude“ Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence