Pretraži

Holivudski zavodnik konačno staje na „ludi kamen“?! Leonardo Dikaprio sa devojkom pokrenuo lavinu spekulacija zbog jednog detalja

Showbiz
0
leonardo dikaprio
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leonardo DiCaprio i njegova devojka, italijanski model Vitorija Cereti, pokrenuli su glasine o veridbi.

Spekulacije su se razbuktale kada se 25-godišnja Vitorija pojavila sa Dikapriom, koji ima 49 godina, noseći upadljivi novi detalj – prsten na levoj ruci. Par je primećen kako uživa u opuštenom ručku u popularnom meksičkom restoranu smeštenom u srcu Los Anđelesa.

Dikaprio, u opuštenoj kombinaciji bele majice i šortsa, pokušao je da se stopi sa masom uz prepoznatljivi crni kačket L.A. Dodžersa i maskom za lice okačenom ispod brade. S druge strane, njegova devojka je zračila elegancijom u širokim farmerkama s niskim strukom povezanim kaišem, uparenoj s crno-belim džemperom preko belog topa, a njena kosa u dve spuštene pletenice ju je činila čak i mlađom.

I dok su futurističke crne sunčane naočare marke Balensijaga i srebrni lančići dodali šarm njenom izgledu, sjaj srebrnog prstena privukao je posebnu pažnju i podstakao spekulacije, a njihove zajedničke fotografije, kao i fotke samog prstena možete pogledati ovde.

Par, poznat po tome što se generalno trude da sačuvaju svoju vezu od očiju javnosti, iznenadio je posmatrače izlivima nežnosti tokom ovog ručka. Primećeno je kako holivudski glumac hrani Ceretijevu zalogajima svog burita. Istovremeno, lepotica smeđe kose uzvratila je gest obavijajući svoju ruku oko njegovih ramena dok su naručivali svoj obrok na šalteru.

Iako je prisustvo prstena kod Ceretijeve izazvalo uzbuđenje, njegovo značenje ostaje nejasno. Važno je napomenuti da Vitorija još nije pokazala ovaj komad nakita u nedavnim Instagram postovima.

Romansa između Dikaprija i manekenke prvi put je planula prošlog leta kada su primećeni kako dele strastveni trenutak na plesnom podijumu jednog kluba na Ibici. Od tada, par je fotografisan zajedno mnogo puta, čak su provodili vreme sa porodicama jedno drugog.

Holivudski zavodnik poznat je po brojnim romansama sa poznatim damama, međutim u javnosti vlada narativ da čim njegove devojke pređu 25 godinu, glumac ima običaj da raskine vezu. Da li je Leonardo konačno odlučio da se skrasi i da li je Vitorija ta koja je zarobila njegovo srce, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz