Pretraži

Kim Kardašijan dolazi u Beograd: Povod će oduševiti njene fanove, ali i mnoge ljubitelje mode!

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Nedavno se pojavila informacija o tome da poznata zvezda Kim Kardašijan dolazi u Beograd, a sada su poznati i detalji njenog dolaska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Poznata Kardašijanka dolazi u Beograd zbog otvaranja svoje nove radnje koja će se upravo naći u srpskoj prestonici, a ona će svojim dolaskom upriličiti veliko otvaranje njene “Skims“ radnje, piše Kurir.

Kao što je mnogima dobro poznato Kim ima svoje popularne radnje širom sveta, ali i Evrope, a sada je na red došlo otvaranje i radnje u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Naime, Kim će u Beograd stići u junu, nakon što će u Nemačkoj sa svojim naslednicima pratiti Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Zasigurno je da će Kim sleteti na naš aerodrom svojim avionom koji je pazarila za čak 150 miliona dolara, a veruje se da će joj društvo praviti i njeni mnogobrojni saradnici.

Pročitajte i: Zavirite u luksuzni AVION Kim Kardašijan vredan 150 miliona dolara! Vodila je računa o svakom detalju, pa uvela STROGA pravila za sve putnike (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Inače, ovo nije prvi put da će Kim biti u Srbiji. Ona je 2017. godine u tajnosti posetila Srbiju sa televizijskom ekipom kanala “Travel“ kada je obišla prirodni rezervat Uvac. Oni su tada snimali emisuju o ovom fantastičnom predelu Srbije, a Kim je imala priliku da proba razne srpske specijalitete, kao i da vidi neke od znamenitosti.

Kako jedan od izvora prenosi za “Kurir“, Kim je izjavila da želi da poseti Hram Svetog Save ovog puta, Kalemegdan, ali je imala i mnoge druge zahteve za samo dva dana boravka u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim će nakon presedanja u Srbiji nastaviti svoje putovanje po Evropi i uputiti se Pariz kako bi posetila mušku i žensku Nedelju visoke mode.

Ono što za sada nije poznate jeste koje će se poznate ličnosti naći na otvaranju njenog velikog brenda, ali je sigurno da će se tu naći naše velike zvezde, ali i influenseri.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News