Pretraži

Tejlor Svift na meti surovih kritika: “Truješ planetu, zar te nije sramota?!“

Showbiz
1
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Popularna pevačica našla se na meti kritika zbog, kako navode strani mediji, „prekomernog korišćenja svog privatnog aviona“, međutim, ni nakon brojnih prozivki posle toga nije smanjila putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Pored toga što na svoje nastupe ide privatnim avionom, ova mlada zvezda takođe i zbog utakmica svog dečka Travisa Kelsija koristi avion.

Naime, Tejlor je prošlog vikenda putovala na SuperBoul od Tokija do Las Vegasa avionom, što iznosi oko 8000 kilometara, a upravo to je bio razlog zbog kog su ekološki angažovani ljudi, izrevoltirani ovom činjenicom, odlučili da jednoglasno napadnu Tejlor Svift.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Newsweek je izračunao da je ova popularna plavuša zaslužna za 138 tona emisija CO2 u protekla tri meseca svog šputovanja avionom.

– Ti gasovi zagađuju sve. To je jedan od vodećih uzroka klimatske krize koji greje planetu i doprinosi ekstremnim vremenskim prilikama – rekla je Lea Tomas, autorka knjige o ekologiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Pored Tejlor i mnoge druge poznate ličnosti našle su se na meti zbog vožnje privatnim avionom, a među njima su se našli Drejk, Bijonse, Kardašijanke, Kajli Džener i mnogi drugi.

Džek Sveni, inače student koji prati privatne letove poznatih, uključen je u istraživanje letova Tejlor Svift, te se tako došlo do informacije da je ona jedan od glavnih krivaca za zagađenju zemlje.

Njen predstavnik za javnost se oglasio tim povodom i rekao da ona plaća nadoknadu kako bi kompenzovala zagađenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Komentari na ovu temu se pojavljuju sve više i više, pa su neki postali i viralni na internetu: “Truješ planetu“, “Zar te nije sramota?“, „Ne razmišljaš o drugima“ bili su samo neki od komentara.

Komentari (1)

  1. […] Prisetimo se, Kim se nedavno našla na meti kritika zbog svoh sedamnaestominutnog leta što je izazvalo bes u ljudima koji se zalažu za ekologiju. Tada joj je bilo priprećeno čak i tužbom, a ista takva stvar se dogodila i pevačici Tejlor Svift zbog prekomernog, ali i bespotrebnog korišćenja privatnog aviona. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz