Pretraži

Timoti Šalame je novi Bob Dilan: Vest o autobiografskom filmskom ostvarenju obradovala fanove muzičke legende

Popcorn
0
Foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Popularni holivudski glumac Timoti Šalame postaće novi Bob Dilan i to u biografskom filmu o čuvenoj folk rok legendi.

Timoti Šalame jedan je od omiljenih holivudskih glumaca mlađe publike. On se naročito istakao ulogom u filmu „Dune“, čiji je nastavak nedavno obradovao fanove ovog naučnofantastičnog ostvarenja, kao i ulogom čuvenog Vilija Vonke u filmu „Wonka“.

Sada su za fanove poznatog glumca ponovo stigle lepe vesti. Naime, Timoti će se ovoga puta naći u nešto drugačijoj ulozi. On će igrati čuvenu folk pop legendu, Boba Dilana i to u biografskom filmu koji će pokazati život velike zvezde.

Film pod nazivom „A complete unknown“, reditelja Džejmsa Mangolda osvrće se na početak Dilanove karijere u Njujorku, pa ide sve do čuvenog koncerta 1965. godine na Njuport Folk festivalu, kada je akustičnu gitaru zamenio električnom uz sveopšte zgražavanje i bučne proteste prisutnih „folk čistunaca“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Ovaj film je odobrio sam izvođač velikih hitova „Blowin’ in the Wind“ i „The Times They Are a-Changin“, kao i dobitnik Nobelove nagrade za književnost pre nekoliko godina, Bob Dilan.

To je bilo u skladu sa pravilom da takve filmove mora da odobri sama zvezda o kojoj se snima film, ili njegova porodica, ukoliko nije među živima, što umnogome otežava autentičnost tumačenja raznih važnih događaja kao i tačnost nekih kontroverznih podataka.

Najava za ovaj film je dočekana uz oduševljenje kako fanova muzičke zvezde, tako i fanova čuvenog glumca koji obožavaju da prate svaki njegov korak bez obzira da li je u pitanju karijera ili privatni život kojim takođe privlači veliku pažnju, naročito od kada je u vezi sa popularnom influenserkom Kajli Džener.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn