Pretraži

UKI Q ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Influenserka fotografijom iz bolnice zabrinula fanove (FOTO)

News
0
Photo: Instagram/uki_q

Influenserka Uki Q je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, a ova objava zabrinula je njene mnogobrojne fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Jedna od omiljenijih influenserki Uki Q zbog prirode posla vrlo često je u velikoj žurbi i preplavljena je obavezama, a čini se da se upravo zbog ubrzanog tempa života sada suočila sa zdravstvenim problemom.

Una je,  naime, na svom Instagram storiju objavila fotografiju iz bolnice, a na fotografiji se vidi kako leži u bolničkom krevetu sa braunilom u ruci.

Sa njenih prethodnih storija se može videti da je Una juče imala fotografisanje za jednu kampanju do kasno u noć, pa je sigurno da joj brz tempo života nekada i ne odgovara.

Svojom objavom ona je ostavila mnoge svoje pratioce u brizi za njeno zdravlje, ali sigurno je da će se nakon dobre terapije ona vratiti na staro.

Podsećamo, ona je nedavno bila na egzotičnom putovanju sa svojim dečkom jutjuberom Lukom Bojovićem, a društvo su im pravili i Ana Lazarević i Janko, a po povratku iz toplijih krajeva u Srbiju suočili su se sa velikom razlikom u temperaturi, što je po svemu sudeći takođe uticalo na njen pad imuniteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Janko je takođe juče objavio sliku iz bolnice i pokazao pratiocima kako prima infuziju koja je za podizanje imuniteta.

Uki Q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News