Pretraži

KARDI BI POKAZALA URNEBESNU FRIZURU: „Praznično izdanje“ njene kose podelilo je mišljenja, mnogi tvrde da je na granici KIČA (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/iamcardib

Reperka Kardi Bi na svom Instagram profilu objavila je snimke sa jednog od snimanja i tom prilikom pokazala frizuru koju bi se malo ko usudio da iznese.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Poznata reperka neretko šokira javnost svojim postupcima i izjavama, pa zbog toga vrlo često bude u centru pažnje, a pored svog stava koji svi obožavaju, ni njen način oblačenja nikada ne ostane neprimećen.

Ona je oduvek imala ideje na koje se drugi ne bi usudili, a ovog puta ova planetarno popularna reperka na svom Instagram storiju pokazala je frizuru koja je podelila publiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Ono što je ljudima zapalo za oko jeste njena kosa koja je bila nameštena u veliku punđu, a po njoj su bili ukrasi za jelku.

Ona je pored toga na sebi imala i veliku crvenu haljinu od lateksa, koja se savršeno uklapala u scenografiju.

Ovo njeno izdanje svakako je bilo opravdano, jer se u pozadini snimaka sa njenih Instagram storija vidi da je u pitanju snimanje koje ima za tematiku novogodišnje i božićne praznike.

Ipak, dok su jedni sa oduševljenjem gledali njenu kosu, drugi su se pitali da li je mogla da pronađe neko bolje rešenje za prazničnu frizuru, smatrajući da je ova za koju se odlučila na samoj granici kiča.

Kardi
Foto:Printscreen/Instagram:iamcardib

Svakako smo od Kardi videli već dosta puta da eksperimentiše sa svojim izgledom, pa ovo sasvim sigurno neće biti ni poslednji put.

Kardi
Foto:Printscreen/Instagram:iamcardib

 

Kardi
Foto:Printscreen/Instagram:iamcardib

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News