Pretraži

„U LJUBAVI NE DAJEM DRUGE PRILIKE“: Džejla Ramović progovorila o nedavnom raskidu i odnosima sa bivšima

Showbiz
0
džejla ramović
Foto: Instagram printscreen/dzejlaramovic

Pevačica Džejla Ramović ne govori često o svom privatnom životu i do sada je uspela ljubavne odnose da sačuva daleko od očiju javnosti.

Iako javnost nije bila upoznata sa njenim izabranicima, Džejla je pre nešto više od mesec dana otkrila da je izašla iz duge veze. Ona je tada otkrila da je raskid nije uzdrmao, ali i koje osobine mora da ima njen izabranika kako bi mogao da se uklopi sa njenim karakterom.

Ona je sada za „Grand“ otkrila da li je u potpunosti prebolela ovu ljubav, kao i kakav je njen stav kada se radi o vraćanju bivšima.

„To je završena priča, preboljen je. Često imam tu nedoumicu za razne stvari i uvek kada nečemu treba da dam drugu šansu uvek pomislim: „To je kao da bivšem daješ drugu šansu“. Verujem da ljudi mogu da se promene, ali ja nisam u ljubavi do sada davala druge prilike“, rekla je popularna pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

S obzirom na to da već godinama živi samostalno i zarađuje kako od nastupa, tako i od saradnji sa poznatim brendovima, Džejla je priznala koliko udovoljava sebi, ali i koja situacija joj je promenila pogled na novac.

“ Ja otkako radim ne zavisim ni od koga i ne stavljam granice ako će mene nešto učiniti srećnom, trudim se da sebi udovoljim, posebno dok sam bila sama u Barseloni, ali kada samo doživela da je kafa na jednom aerodromu 8 evra, tu sam podvukla liniju. Bila sam šokirana i tada sam sebi rekla: „Ovo je baš skupo“. Ponosna sam na sebe jer znam kako sa novcem. Ulažem u sve po malo, trudim se da zadovoljim sva polja“, ispričala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz