Pretraži

„KO JE OVA ŽENA SA BELOM KOŽOM?!“ Bijonse objavom na Instagramu pokrenula lavinu komentara, o ovoj fotografiji bruje mreže!

Showbiz
0
Bijonse hobi
Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata pevačica Bijonse na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj joj je koža toliko bela da mnogi misle da da je pevačica krenula stopama Majkla Džeksona i da izbeljuje svoju kožu!

Nedavno je održana premijera filma „Renaissance: A  Film Beyoncé“, u kojem je Bijonse glavna zvezda, a pevačica se na premijeri pojavila u srebrnoj metalik haljini koju je ukombinovala sa srebrnim rukavicama. Ipak, haljine koliko god da je bila prelepa, pala je u drugi plan zbog njene boje kože.

Naime, Bijonse na ovoj slici ima mnogo svetliju kožu nego što joj je prirodna, a ovaj detalj pokrenuo je lavinu komentara njenih fanova koji ne prestaju da se pitaju da li je slavna Bijonse odlučila da krene stopama Majkla Džeksona i podvrgne se tretmanu izbeljivanja kože.

„Da li je izbeljivala kožu. Ovo nije svetlo?“, „Ko je ova žena sa belom kožom?“, „Dakle više nije tamnoputa“, bili su neki od komentara koje su fanovi postavili ispod ove slike.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🐝 beyoncexpn is COZY (@beyoncexpn)

Ne zna se sa sigurnošču da li je ova boja kože rezultat fotošopa ili je ipak reč o upotrebi preparata za izbeljivanje kože. Fanovi su ostavili svoje komentare, a stručnjaci upozoravaju na štetnost korišćenja sredstava koji kožu čine beljom.

Izbeljivanje kože podrazumeva korišćenje proizvoda koji smanjuju melanin, pigment koji daje daje boju kosi, očima i koži, piše Daily mail. Prirodno, ljudi sa tamnijom bojom kože prirodno imaju više melanina, ali hormoni i sunčeva svetlost mogu uticati na promene u boji kože. Tretmani izbeljivanja kože mogu biti namenjen i drugim stvarima, kao što je smanjivanje tamnih mrlja, smanjenjivanje ožiljaka od akni i ujednačavanje tona kože.

Agencija za hranu i lekove (FDA) saopštila je 2006. godine da proizvodi koji se koriste za izbeljivanje kože mogu dovesti do neželjenih efkata, poput naticanja kože, ili pojavljivanja plavo-crvenih pigmenata kože.

Podsetimo se, Bijonse su i ranije nekoliko puta optuživali da izbeljuje kožu, a poslenji put je bilo 2021. godine kada su se ona i njen suprug pojavili u kampanji luksuznog nakita, kada su svi primetili da pevačica ima svetliji ten nego inače.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz