Pretraži

„OVO JE REMEK DELO“: Džordži i Lores duetom probudili posebne emocije, fanovi lavinom komentara pokazali oduševljenje (VIDEO)

Muzika
1
džordži, lores
Foto: Youtube printscreen/IDJVIdeos.TV

Džordži i Lores imaju novi hit „Zaboravi nas“!

Učesnici prve sezone IDJShow-a, nakon takmičenja započeli su svoj muzički put ka uspehu i zabeležili nekoliko hitova do sada. Dvoje od njih, Lores i Džordži sada su odlučili da ukrste svoje glasove u emotivnoj baladi.

Naime, pre nekoliko dana, Đorđe, koji se trenutno nalazi u ulozi voditelja druge sezone IDJShow-a, podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da im je pripremio nešto neočekivao, te da je uradio pesmu koja je njemu nedostajala u najtežim životnim trenucima.

Početkom decembra izbacujem srceparajuću ljubavnu pesmu. Pesmu poput onih koje su meni falile da čujem u nekim teškim trenucima… Jako sam nestrpljiv da je čujete i činjenica da je izvodim zajedno sa jednom magičnom devojkom mi samo još više doliva nestrpljenje“, otkrio je tada on, a nedugo zatim obelodanio je da će mu se na ovoj pesmi pridružiti njegova koleginica iz takmičenja, Lores.

Njih dvoje su danas izbacili pesmu pod nazivom „Zaboravi nas“ koju su fanovi sa nestrpljenjem očekivali i već pobrali simpatije publike. Nakon samo sat vremena ova numera broji preko 10 000 pregleda, a pozitivni komentari ne prestaju da se nižu.

S obzirom na to da se radi o baladi, mnogi su u njoj prepoznali emociju koju su se Džordži i Lores trudili da prenesu i istakli da se pesma razlikuje od svega što imamo priliku da čujemo na muzičkoj sceni. Nije prošlo neprimećeno ni to da je tekst i muziku radio Džordži čime je pokazao da pored pevanja gaji još pregršt skrivenih talenata.

Remek delo. Pesma miluje uši i dušu. Nedostajao mi je ovaj vajb devedesetih, u novom ruhu. Hvala ljudi“, „Tekst i muziku sve Džordži radio, svaka čast“, „Predivna pesma. Džordži je stvarno tako autentična muzička pojava. Lores ima tako predivan, andjeoski glas, predivno peva. Dugo, ali dugo nisam čuo bolji duet“, samo su neki od komentara ispod njihovog dueta.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika