Pretraži

JANKO ZAVRŠIO NA INFUZIJI: Jutjuber podelio fotografiju iz bolnice, objavom zabrinuo fanove (FOTO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:stefan_jankovich

Jutjuber Stefan Janković poznatiji kao Janko na svom Instagram storiju podelio je sa pratiocima fotografiju na kojoj se vidi da prima infuziju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Stefan je nedavno već imao zdravstvenih problema, o čemu je redovno izveštavao svoje pratioce na Instagramu, a sada se ponovo suočio sa problemom zbog kog je završio na infuziji kako bi poboljšao svoj imunitet.

On je sa pratiocima podelio fotografiju iz bolnice, a uz nju je ostavio kratku poruku.

“Ostani zdrav“, stoji na Jankovoj novoj objavi, po kojoj se može zaključiti da poznati jutjuber sada brine o svom zdravlju više nego ikada.

Janko
Foto:Printscreen/Instagram:stefan_jankovich

Podsećamo, Janko je nedavno sa svojom devojkom Anom Lazarević boravio na egzotičnom putovanju gde je temperatura bila iznad trideset stepeni, a po povratku Beograd, zbog velike razlike u temperaturi suočio se sa zdravstvenim problemom,  pa je pratiocima otkrio da se razboleo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

On je sa svojim fanovima tih dana često delio fotografije na kojima se videlo da se inhalira, kao i da koristi dosta lekova i vitamina kako bi se oporavio, međutim, čini se da sve to nije bilo dovljno da se potpuno oporavi, te je morao da poseti bolnicu kako bi primio infuziju i ojačao organizam.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News