Pretraži

JANKO ZAVRŠIO NA INFUZIJI: Jutjuber podelio fotografiju iz bolnice, objavom zabrinuo fanove (FOTO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:stefan_jankovich

Jutjuber Stefan Janković poznatiji kao Janko na svom Instagram storiju podelio je sa pratiocima fotografiju na kojoj se vidi da prima infuziju.

Stefan je nedavno već imao zdravstvenih problema, o čemu je redovno izveštavao svoje pratioce na Instagramu, a sada se ponovo suočio sa problemom zbog kog je završio na infuziji kako bi poboljšao svoj imunitet.

On je sa pratiocima podelio fotografiju iz bolnice, a uz nju je ostavio kratku poruku.

“Ostani zdrav“, stoji na Jankovoj novoj objavi, po kojoj se može zaključiti da poznati jutjuber sada brine o svom zdravlju više nego ikada.

Janko
Foto:Printscreen/Instagram:stefan_jankovich

Podsećamo, Janko je nedavno sa svojom devojkom Anom Lazarević boravio na egzotičnom putovanju gde je temperatura bila iznad trideset stepeni, a po povratku Beograd, zbog velike razlike u temperaturi suočio se sa zdravstvenim problemom,  pa je pratiocima otkrio da se razboleo.

On je sa svojim fanovima tih dana često delio fotografije na kojima se videlo da se inhalira, kao i da koristi dosta lekova i vitamina kako bi se oporavio, međutim, čini se da sve to nije bilo dovljno da se potpuno oporavi, te je morao da poseti bolnicu kako bi primio infuziju i ojačao organizam.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News