Pretraži

STIGLI NA BALI: Ana Lazarević, Stefan Janković i Uki Q podelili slike sa zajedničkog putovanja, evo kako se provode! (FOTO)

Showbiz
2
ana lazarević uki q

Poznati influenseri su juče zajedno otputovali na Bali, a njihovi pratioci na Instagramu uživaju u njihovim objavama.

Ana Lazarević, Stefan Janković, Una Kablar i Luka Bojović su se našli među putnicima koji su juče iz Beograda otputovali na Bali, a fotografije sa njhovog prvog izleta privukle su veliku pažnju.

Prvo je svoja iskustva podelila Ana Lazarevič, objavivši fotografije  dok su još bili na aerodromu i prenevši utiske sa početka putovanja, a potom se pohvaila priveskom za narukvicu koju je kupila za sreću.

– Kupila sam sebi zeku na aerodromu za sreću – napisala je Ana na priči gde se vidi slika zlatne narukvice sa roze detaljima, među kojima je i zeka koji se savršeno uklopio.

Ana Lazarević, Bali
Foto: Instagram printscreen/ annalazarevic2

Nakon 24 sata putovanja,  Luka Bojović je na svom profilu okačio sliku, gde je pokazao ekipu koja je konačno stigla na odredište, a onda napravio šalu na račun dočeka na Baliju.

– Evo kad stignemo u hotel Kuta, kao kod mene u Župu  – našalio se Luka, dok su im domaćini stavljali cvetne vence dobrodošlice.

Luka Bojović, Bali
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23
Luka Bojović, Bali
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Nakon što su se odmorili influenseri su dočekali prvi dan na Baliju i prvi izlet gde su posetili Šumu majmuna.

Una je prva podelila fotografiju sa ovog izleta, na kojoj se vidi kako prstom „preti“ majmunu, a u opisu je napisala:

– Svađamo se! – prokomentarisala je Una što je nasmejalo sve, a onda je jednog majmuna nazvala Pavle. Pored ove, dosta pažnje je privukla i slika gde ona i Ana Lazarević poziraju sa majmunom koji Ani sedi na glavi.

Uki Q. Bali
Foto: Instagram printscreen/uki_q
Uki, Bali
Foto: Instagram printscreen/uki_q

I Anin dečko i influenser Stefan Janković je podelio je utiske sa putovanja, pa otkrio da mu je domaći specijalitet „nešto najjače na putovanju“, a potom postavio fotografiju koja je nasmejala sve. Stefan je objavio fotografiju jednog od majmuna, napisavši:

  • Došao kod braće i sestara! – a onda sa pratiocima podelio priču o tome kako mora da primi vakcinu jer su ga napali majmuni koji nisu vakcinisani, pa se nadovezao na priču kada ga je u Zanzibaru ujela kornjača.
Stefan Janković, Bali
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz