Pretraži

Još jedan u nizu luksuznih modnih detalja: Đina Džinović prošetala ekskluzivni komad vredan 10.000 dolara! (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:dzinovicdjina

Mlada influenserka Đina Džinović pokazala je samo jednu od skupocenih torbi iz svog garderobera, ali i neobičan način na koji je nosi.

Đina je jučerašnji praznik odlučila da provede sa drugaricama, a pre nego što su se ukrcale na luksuzni čamac, ona je uslikala kako su odlučile da sačuvaju svoje skupocene torbe.

Poznato je da je influenserka velika ljubiteljka luksuznih komada nakita, torbi i garderobe, te da smo do sada imali priliku da je vidimo u brojnim stajlinzima čija je vrednost iznosila nekoliko desetina hiljada evra.

Hermes Birkin torbe veoma su popularne kako među svetskim, tako i među domaćim poznatim ličnostima, ali važe i za jedne od eksluzivnijih modnih komada. Do ovih tašni nije lako doći, te u Hermes radnjama širom sveta postoje posebne liste čekanja za jednu ovakvu torbu.

Klasičan crni model, koji po svemu sudeći imaju i Đina i njena drugarica košta otprilike oko 10.000 dolara, a s obzirom na to da je vreme juče bilo promenljivo, one su svoje luksuzne torbe zaštitile i stavile ih u plastične kese kako ne bi pokisle.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Podsetimo, Đinini roditelji pevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović nedavno su prošli kroz prilično javan razvod zbog čega je mlada influenserka odlučila da se na neko vreme povuče sa društvenih mreža. Njene objave više nisu toliko učestale, međutim njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju svaku Đininu objavu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence