Pretraži

„Pokušao sam na sve načine, ali je nemoguće“: Poznati influenser otkrio svoju najveću ŽELJU, pa zamolio fanove da mu pomognu da upozna našu legendarnu glumicu

News
0
Photo: Instagram/ cale_official

Poznati influenser Cale je na svom Instagram profilu objavio Instagram story na kom je izrazio želju da upozna našu legendarnu glumicu, a pomoć je zatražio čak i od pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cale (@cale_official)

Cale svakodnevno na svom Instagram profilu deli razni sadržaj, te je to jedan od razloga zašto ga mnogi prate.

On je sada odlučio da iskoristi svoju platformu kako bi ispunio sebi želju tako što se obratio pratiocima ne bi li mu pomogli da se upozna sa glumicom Sekom Sablić, jer mu je to, kako kaže, jedna od najvećih želja.

Foto:Printscreen/Instagram:cale_official

“Ljudi, nisam želeo javno da se oglašavam povodom moje želje, pokušavao sam na sve načine da je ostvarim, ali je prosto nemoguće. Zato sam odlučio da se oglasim i zamolim nekog od vas za pomoć. Naime, svi znate koliko volim našu glumicu Seku Sablić, koliko snimam skoro sve vezano za nju i koliko mi je ona inspiracija. Želja mi je samo da je upoznam, da joj kažem koliko je poštujem i volim da se slikam sa njom. Ukoliko bilo ko od vas ima kontakt sa njom, ispunili biste mi jednu od mojih najvećih želja. Hvala i radujem se unapred. Voli vas vaš Cale.“, napisao je on na Instagram storiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cale (@cale_official)

Da li će Cale uspeti da ostvari svoj cilj i i upozna glumicu Seku Sablić ostaje nam da vidimo u narednim danima gde će zasigurno obaveštavati svoje praruoce kako napreduje njegov plan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News