Pretraži

Sanja Vučić otkrila šta misli o Jeleni Karleuši: Pevačica joj nije ostala dužna, pa joj javno uzvratila istom merom! (FOTO)

News
1
Foto: Katarina Drajic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Sanja Vučić je na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja pratilaca, a jedno je posebno privuklo pažnju javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Njena karijera i muzički put su prošli kroz mnoge faze – od benda ZAA, preko muzičkog trojca pod nazivom „Hurricane“ koji je muzikom osvojio čitav region, pa do toga da svoju karijeru nastavi da gradi samostalno, kao kantautorka i pevačica.

Sanjin talenat, kao i dobar izgled neosporna su stvar, a kada se čuju prvi taktovi njenih pesama, u klubu ne postoji osoba koja ne zna reči tih hitova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ona neretko na svojim društvenim mrežama komunicara sa pratiocima, pa je to i ovog puta bio slučaj, ali na Instagramu. Naime, Sanja je dala mogućnost pratiocima da joj postavljaju pitanja, a jedno je upravo bilo vezano za njenu koleginicu Jelenu Karleušu.

“Mišljenje o Jeleni Karleuši“, glasilo je pitanje.

Foto:Printscreen/Instagram:karleusastar

“Mišljenja sam da je fantastična pevačica i vanserijski vlada tehnikom svog vokala!“, odgovorila je Sanja.

Na ovo mišljenje nije ostala imuna ni sama Jelena Karleuša, pa se oglasila ubrzo na svom Instagram storiju povodom ovog Sanjinog odgovora.

Foto:Printscreen/Instagram:sanjalilwolf

“Hvala ti lepotice moja! Ti si brutalna pevačica, zvezda, lavica, lafica i najvažnije, dobar i plemenit čovek!“, odgovorila joj je Jelena.

 


BONUS VIDEO:

Komentari (1)

  1. Vrana vrani oci ne vadi. Pritom, Karleusa pojma nema o pevanju, a ova mala je dobra. Zajednicko im je da su im „pesme“ nikakve.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News