Pretraži

Šta to spaja Jelenu Karleušu i Zeru? Pevačica iznenadila potezom, mreže bruje o njenom sledećem koraku

Showbiz
0

Jelena Karleuša pored svog pevačkog talenta, često pažnju privlači svojim kontroverznim izjavama i iskrenim komentarima.

Karleuša redovno svojim objavama na društvenim mrežama daje komentare na brojne teme koje se ne tiču samo showbizza, te je poznato da nema dlake na jeziku, a njeni britki komentari retko koga ostavljaju ravnodušnim.

Ono što je uvek zanimljivo njenim fanovima jeste i njena lista pratilaca na Instagramu. I dok pevačicu na ovoj društvenoj mreži prati gotovo 2 i po miliona ljudi, ona prati svega 68 ljudi od kojih je samo nekolicina poznatih ličnosti sa naših prostora.

Upravo to koga je Jelena zapratila, a koga otpratila, često otkriva detalje njenih odnosa sa kolegama, ali i nove projekte koje priprema. Tako je sada jedno njeno praćenje privuklo veliku pažnju. Na njenom spisku se naime našla i mlada pevačica Zera, što je pokrenulo brojne spekulacije.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

S obzirom na to da su koleginice u poslu, mnogi se pitaju da li će ove dve pevačice uskoro ukrstiti njihove glasove na nekoj numeri, što bi po brojnim komentarima na mreži X fanovi dočekali sa oduševljenjem.

I dok se o njihovom odnosu za sada samo spekuliše, Zera je na svojim društvenim mrežama podelila snimak Jelena kako igra uz novu pesmu repera Biba, na kom se mlada pevačica našla kao vokal.

„Mi podržavamo kraljicu“, napisala je Zera i time samo podgrejala glasine.

Foto: Instagram printscreen/zerazove

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz