Pretraži

„Popričali smo i videli se“: Sergej Pajić priznao sve o odnosu sa Uki Q, otkriven i DRASTIČAN korak na koji se odlučio nakon raskida

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U poslednjih nekoliko nedelja javnost ne prestaje da bruji o odnosu nekadašnjih partnera Sergeja Pajića i Uki Q.

Una i Sergej bili su u vezi od 2019. do juna 2021. godine i u tom periodu su važili za jedan od najskladnijih i napopularnijih parova među mlađom generacijom. Njihov raskid bio je iznenađenje za sve, a njihove brojne fanove je ova vest veoma razočarala.

Međutim, nedavno se ponovo pokrenula prava bura na društvenim mrežama oko njihovog odnosa nakon što su se Sergej i Uki međusobno zapratili, a potom su nizom komentara i snimaka izazvali brojne spekulacije o njihovom pomirenju.

Sada je Sergej gostujući u jednom podkastu otkrio i da se ovaj nekadašnji par sreo, kao i detalje njihovog odnosa danas.

„Sreli smo se na Nikolijinoj promociji albuma. Prišao sam, ja sam imao neke postupke nakon raskida, zato što sam bio klinčuga gola. Prišao sam, malo smo popričali, posle smo se videli i… Prošlo je dosta da bi tu nešto bilo, prošlo je baš dosta, bukvalno godine, znaš kad je to bilo“, rekao je on kroz osmeh za „Voštcast“.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom na to da su se Uki i on proslavili na TikToku, on je progovorio i o njihovoj popularnosti tada.

„Kad je krenuo celi gas sa TikTokom, tad smo se nas dvoje skontali. Ja gledam na to kao da smo se zajedno gradili, mi smo išli u tu priču zajedno. Nema tu ko kome da bude zahvalan, jer smo zajedno gradili. Ona mi je bila prva veza u životu, pritom bila je duga veza, bili smo skoro dve godine zajedno“, priznao je Sergej.

Jedan od voditelja otkrio je da ga je Sergej nazvao nakon raskida i ispričao sve o drastičnom koraku na koji se mladi tiktoker odlučio.

„Zove on mene i kaže ‘Vidi brate, imam veliki stres, moram ti priznati, stvar ne ide kako treba. Una i ja smo raskinuli, ja moram da napravim drastičnu promenu odmah. Od danas sam nov čovek moram da ovo podnesem kako treba’, i onda mi je rekao da se već za**bao i da je otišao kod frizera i obrijao celu glavu“, ispričao je Panjković.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz