Pretraži

Biba iz Crnog Ceraka spomenuo Karleušu u novoj pesmi: Pevačica se oglasila i neočekivanim potezom iznenadila sve! (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:bibismols/karleusastar

Mladi reper Đorđe Bibić poznatiji kao Biba, inače član rep sastava Crni Cerak,  objavio je novu pesmu pod imenom “Muhamed“, a zbog jednog detalja u pesmi oglasila se i Jelena Karleuša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bibismols (@bibismols)

Biba je nedavno završio u bolnici zbog operacije noge, te je tom prilikom obavestio pratioce da će pesma koju je najavio svakako izaći bez obzira na njegovu povredu, što se i dogodilo.

Pesma “Muhamed“ je osvojila mnoge, a ako je sudeći po Tiktoku postala je pravi hit za manje od 24 sata.

Ono što je zanimljiva činjenica u pesmi jeste da Biba u jednom delu spominje i Jelenu Karleušu, i to stihom „pljuje nas i Karli„, aludirajući na situaciju kada je pevačica javno prokomentarisala rad grupe Crni Cerak.

@milosph♬ Muhamed – Biba

Ipak, iako su mnogi očekivali početak nove „drame“, Karleuša je iznenadila neočekivanim potezom i snimila se upravo uz novu Bibinu numeru, a snimak potom podelila na svom Instagram profilu i time oduševila javnost.

Foto:Printscreen/Instagram:bibismols

Biba je potom na svom Instagram storiju objavio Karleušin snimak uz emoudžije srca, i time potvrdio da između njih zapravo nema nimalo “zle krvi“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News