Pretraži

„ŠOU USKORO POČINJE“: Voyage najavio tri nova projekta! (FOTO)

Showbiz
0
PHOTO: IDJTV

Tako, pored "Detinjstva" i dueta sa Nucci-jem "Gad", poslednja u nizu je numera "Tango", koju je Mihajlo objavio pre dva meseca, a koja je izašla na IDJVideos Jutjub kanalu, gde je za kratko vreme "zaradila" više od 17 miliona pregleda.



Nakon toga, mladi izvođač rešio da neko vreme predahne, te se posvetio sebi i nastupima, a sada je otkrio da je spreman za nove pobede.

  • Nakon pauze od dva meseca zbog letnje turneje, vreme je za novu muziku. Od septembra pa do kraja godine ću se potruditi da izađu bar dve pesme mesečno – najavio je on i pojasnio šta priprema u narednom periodu:
Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

Mogu da najavim naredna tri projekta – jedan duet, jedan internacionalni duet i jedna solo pesma. Nedostaje mi da budem dva meseca prvi svuda ponovo. Šou uskoro počinje – napisao je Voyage na svom Instagram profilu i tako ovbradovao mnogobrojne fanove.

Podsećamo, u poslednje vreme se dosta spekuliše o potencijalnom duetu Mihajla i Vlade Matovića, posebno nakon što su se ova dva izvođača zapratila na Instagramu.

Ta sumnja podgrejana je i ubrzo nakon što su Relja Popović i Nucci snimili duet, te fanovi smatraju da Veruović i Vlada na ovaj način žele da "uzvrate udarac" i iznenade publiku novom saradnjom.

Oni se, međutim, po tom pitanju još uvek nisu javno oglašavai, te nam ostaje da sačekamo i saznamo da li je u pitanju samo priča ili nešto više.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz