Pretraži

Sličnost je neverovatna: Mia Borisavljević oduševljava izgledom, a tek kad vidite njenu SESTRU! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Mia Borisavljević oduševila je fanove najnovijim fotkama sa starijom sestrom koju javnost nema često priliku da vidi.

Mia se pre nekoliko dana vratila sa egzotičnog putovanja na koje je otišla sa celom porodicom. Oni su posetili Singapur, kao i Kuala Lumpuru, a pevačica je svakodnevno delila brojne fotografije sa azijskog kontinenta.

Pored njenog supruga Bojana Grujića i njihove dve ćerkice, društvo im je pravila i Mijina starija sestra, kao i njena deca, a na ovom putovanju oni su proslavili i rođendan starijeg sina pevačicine sestre.

Mia je ovu priliku iskoristila i da podeli fotke sa sestrom Ivom, koju javnost nema toliko često priliku da vidi, aova objava privukla je veliku pažnju njenih pratilaca koji su najviše komentarisali izgled dve sestre.

Zanimljivo je to da je Iva završila Muzičku akademiju, kao i da se upravo preko nje Mia upustila u pevačke vode. Ona je sa nastupima počela u bendu Ivinog prijatelja kom je u tom trenutku trebala pevačica.

S obzirom na to da je Mia poreklom iz Valjeva, u trenutku kada je njena karijera krenula intenzivno da se razvija ona je morala da se preseli u Beograd, dok je njena sestra zbog posla otputovala u Australiju, te je pevačici ovo razdvajanja jako teško palo.

Međutim, sestre su održale blizak odnos tokom godina, a njihova sličnost je sada šokirala njene fanove. Iako starija od nje, očigledno je da je i Iva poput sestre vodi računa o svom izgledu, te je razlika u godinama između njih gotovo neprimetna.

„Najbolji poklon koji su nam roditelji ikada dali je sestra! Iva i Mia“, napisala je pevačica, a potom su usledili brojni pozitivni komentari.

„Sve ste mlađe. To je to. Genetika“, „Baš ličite, preslatke ste obe“, „Ima li šta lepše od sestrinske ljubavi“, samo su neki od komentara ispod ove objave koja broji gotovo 5 hiljada lajkova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz