Pretraži

Ugađa joj u svakoj prilici: Ema Luketin oduševljena romantičnim gestom, otkrila kako ju je dečko iznenadio (FOTO)

Influence
0
dušan petrović, ema luketin
Foto: IDJTV

Popularna influenserka Ema Luketin otkrila je kako funkcioniše zajednički život sa njenim izabranikom, fotografom Dušanom Petrovićem.

Ema i Dušan uživaju u srećnoj vezi već više od godinu dana, a svojim odnosom neretko oduševljavaju fanove i pratioce. Zahvaljujući svom poslu, oni neretko imaju priliku da posete brojne egzotične destinacija, a od kako su uplovili u vezu ne razdvajaju se čak ni na ovim putovanjima.

S obzirom na to da je Ema poreklom iz Hrvatske, dok je Dušan iz Srbije, oni su vrlo brzo po ulasku u vezu otpočeli i zajednički život u Beogradu, kako bi odnos funkcionisao što normalnije.

Popularni par se nedavno i preselio u novi stan, a mlada influenserka je sada otkrila kako funkcioniše njihov zajednički život.

Ema je, naime, na svom Instagramu objavila fotografiju doručka kojim ju je iznenadio njen dečko, a na kojoj se vidi da se oko ovog gesta poprilično potrudio i pažljivo odabrao namirnice – avokado, tost i jaja koji predstavljaju idealnu zdravu kombinaciju. Influenserka nije skrivala oduševljenje zbog ovog postupka, pa se pohvalila gestom izabranika;

„Kad Dušan napravi“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/emaluketin

Podsetimo, nedavno je i poznati fotograf prokomentarisao njihovu vezu, kao i zajednički život, te otkrio da ga je Ema u velikoj meri promenila.

Kakav je sad ovo kliše odgovor, ali stvarno mi je promenila život u nekom boljem smislu i nekako stvarno ja sam se promenio u poslednje dve godine i sa mojim interesovanjima. Nekako sam pre hteo da idem svuda i na sva mesta, a sad toliko mi je lepo kući sa njom i toliko mi je lepo što imam njenu podršku i da budemo zajedno“, rekao je Dušan tom prilikom za IDJTV.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence