Pretraži

„SVOJOM LJUBAVLJU JE POPRAVIO MNOGO TOGA“: Jelena Radanović otkrila kako je Sloba uticao na život njenog SINA koji boluje od autizma

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Ona često deli svoja iskustva sa pratiocima na Instagramu, a jedan pratilac ju je pitao kako je Sloba uticaj na život njenog sina.– Da li Sloba ulaskom u tvoj i život tvoje dece doprineo da Naum bude bolje (srećnije, raspoloženije…)? – glasilo je pitanje.

– Sigurna sam da ovo nije "politički korektan" odgovor, ali – da jeste. Sloba je svojom ljubavlju popravio mnogo toga – odgovorila je Jelena.

Ona je otkrila detalje bolesti sa kojom se Naum bori, a naglasila je da je počeo da govori sa pet godina.

Naum je počeo da govori sa pet godina i to uglavnom za svoje potrebe. Govor je štur, ali se smatra verbalnim autizmom. Do druge godine je sve radio, a onda se samo ugasio. Sa tri godine je bio ugašen. Bio je kao telo iz kog je neko isisao dušu. Radio je sve što ne treba da rade zdrava deca, a nije radio apsolutno ništa što bi trebalo da radi zdravo dete. Radili smo sve moguće detokse i protokole, razne alternativne tretmane, transplataciju matičnih ćelija… Uvek više stvari istovremeno. Od svega što smo radili očekivala sam pet posto samo, smatrajući da će ukupan rezultat da bude zadovoljavajući, ali čarobna pilula ne postoji – napisala je Jelena.

Jelena je rekla da se Naum oseća dobro i otkrila je šta najviše voli da radi.

– Super je, on je srećan dečak. Daleko od deteta urednog razvoja, ali daleko i od oblika autizma koji je imao pre pet godina. Sada je problem razumevanje govora i generalno razumevanje, ali sve što smo radili dalo je određen rezultat. Povremeno je hiperaktivan, spava odlično, voli da pliva. Autisti generalno vole vodu – otkrila je Slobina supruga.
 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz